Sayfa 911/1004 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,281 - 7,288 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Kâr kârdır. Dostum. Zarar etme yeter. Amma viopta yeniysen ve kar elde ettiysen çek paranı güzelce ye. Hisse senedine benzemez bu iblis icatı. Ne babayigitler harcandı bu yolda. Bugün olmazsa yarın yarın olmazsa diğer gün çok iyi trader bile olsan kaldıracı ayarlayamadigin gün öldüğün gündür. Heleki pay vadeli hepsinden tehlikeli uzak vade long belki denenebilir. Ama short bitirir. Hesap patlatan arkadaşlara anket açsınlar kesin shorttan batmıştır. Iki kere viopta hesabi patlatmış biri olarak diyorum. Vioptan ne kazandıysam hepsini makina geri yuttu. Şimdi eğlencelik 3 5 kontrat takılıyorum. Ama inadına short basıyorum. Ayu geldik ayu gideceğiz. Tarafimiz belli olsun diye..
    Ocak 2021, kazanç 15, kayıp 14, net bin TL. Düşüşte sağlam tokatlandım
    Bakalım şubat 21 ne olacak. Viop, aralıktan beri yapıyorum. Dediğiniz gibi pis ama varanttan çok daha iyi birşey iş, birkaç defa varsntt denedim 100-200 TL ile... Para sıfır oldu her seferinde
    Gördüğüm, şu ana kadar, bu viopts da vade muhabbeti tehlikeli bir durum ve 2 aydır dikkat ediyorum, ayın ortasından sonra basıyorlar kesin, az veya çok, haliyle senet gibi elde tutmak pek akıl karı değil, kar gör ver durumu daha ağır basıyor sanki, gözlemlediğim kadarı ile....

Sizler, hepiniz sağolun, paylaşımınız bol olsun, istifade ediyorum kendimce, herkese teşekkürler...

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

2.  Alıntı Originally Posted by gurme Yazıyı Oku
    29 Aralık günü olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, bugün son saatlerde yaptığı hareketin aynısını yapmıştı. Short pozisyonda olan arkadaşlar temkinli hareket etmenizi öneririm. Kısa sürede 1700 e doğru bir atak yapabilir. Her ne kadar long pozda olsamda bu hareketler normal değil.
    1800 bekliyorum ben, oradan tekrar 1550.. Düşe kalka.... Tutar tutmaz, bilmem

Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Alıntı Originally Posted by Evren Yazıyı Oku
    viop 30 1650 aşağı es yapar mı acep?

valla arkadaşım piyasa alıcılı kapattı. ben yarında bu hızına devam edeceğini öngörüyorum. çok fena alıyorlar çünkü. elbette bir yerde soluklanacaklar ama nerede?
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4. Tera böyle poz ilkkez görüyorum gibi geldi.

Bunlar maliyet
    TEB maliyet 1615,5
    Tera 1631,2
    Garan 162,8
    Gcm 163,5

Tacirler 1640
    Oyak 1630

Kısaca diğerin maliyeti çok aşağılarda kaldı.

5. Sistem de benim gibi yönde karasız kalmış ama sonra hem short hem de longdan çok iyi puan almış. 10 kontratla o da günü güzel karla bitirip geceye long kalmış.

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sistem de benim gibi yönde karasız kalmış ama sonra hem short hem de longdan çok iyi puan almış. 10 kontratla o da günü güzel karla bitirip geceye long kalmış.

Bolinger ve Donchian mı onlar ? Güzel yerlerde sinyal almış bugünü böyle temiz bitirmiş gayet iyi. Bende de bugün kapanışı al vererek kapamış günlükte. Yarın ilk düzeltmede giriş yapabilirim.

164.850 short gelir mi acaba?

8. Yükselişin spekülatif olmadığını düşünüyorum

Sayfa 911/1004 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •