Sayfa 918/1004 İlkİlk ... 418818868908916917918919920928968 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,337 - 7,344 arası.

Konu: Viop - XXX

1. blomberk tv izliyoruz barış en son bir izleyecin mesajını okudu 2 yoromcuya cok güzel bir mesaj verdi hoşuma gitti izleyen vardı muhtemel
    Son düzenleme : Jellat; 03-02-2021 saat: 23:51.

2. Kınasın bakalım
    s400 leri aldık daha adam gibi yaptırım yapamadılar..cinsel azınlıkdan mı tatava çıkacak mış..

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yeri geldi güldük yeri geldi ağladık yeri geldi sövdük yeri geldi övdük. grafiklere baktık o bize baktı derken bu işlerden bi kazanç olmadığını farkettik, anca zaman kaybı ve stres... Biz bu işi bilmiyoruz abi, pazara gidip limon satsak daha çok kazanırız
    Bu veda mektubumu tüm viob camiasına hediye ediyorum.

Herşey gönlünüzce olsun.

Hoşçakalın.
    forumdaki en dobra yazanlardan biri ben gidiyorum derse yalnızca her şey gönlünce olsun, dürüstlüğün daim olsun denir.
    saygılarla...

4.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    forumdaki en dobra yazanlardan biri ben gidiyorum derse yalnızca her şey gönlünce olsun, dürüstlüğün daim olsun denir.
    saygılarla...
    Aynı düşüncelere katılmakla beraber dönüşü de kâr edeceği
    dönemler de olsun,bir gün dönecek olursa.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

5. Bir eviniz var kiraya vereceksin Şubat ayında. Kiracınin ödeme gücünü maddi problemli olup olmadığıni nasıl anlarsınız

6. Ben TC sini alırım bankada müdür arkadaşim var ona sorarım kaç tane kredi çekmiş kmh dan ne kadar çekmiş gözükür. Findex de adam batik bile olsa kredileri çevirdiği sürece sıkıntı olmaz Kredi kmh ve kredi kartı (bunu yatır çek yapan yerler var ) ile çok rahat tavana kadar ki çoğu banka kredi kartıni ödediği sürece limit açıyor temerrüte düşünceye kadar sorun çıkmaz.

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    batan geminin malları bunlar abiii.. koş koş...
    ben bu mesajı sabah 10.10 da paylaşmıştım. ama burada benim vurgulamak istediğim olay, ben meselesi değilde mesajın çok insan tarafından ciddiye alınmamasının nedeni. oda şu: kimse kimsenin neye göre öngörüde bulunduğunu bilmemesi. bunun içinde tabiki aynı dil konuşulmadığı için şuna göre diye yazmış olsamda bir şey farketmeyecekti. aslında çok insan böyle bir öngörüyü ciddiye almamakta haklı. çünkü karanlıkta yürümek gibi bir şey olurdu. velhasıl kim ne yazarsa yazsın karanlıktan korkulduğu için bu hep böyle devam edecek. onun için ben sosyal medya için sürekli panayır yakıştırmasında bulunuyorum ve takıl işte kafana göre diye bazı eksik mesajları bile tamamlamayı gerek görmüyordum.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

8.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ben bu mesajı sabah 10.10 da paylaşmıştım. ama burada benim vurgulamak istediğim olay, ben meselesi değilde mesajın çok insan tarafından ciddiye alınmamasının nedeni. oda şu: kimse kimsenin neye göre öngörüde bulunduğunu bilmemesi. bunun içinde tabiki aynı dil konuşulmadığı için şuna göre diye yazmış olsamda bir şey farketmeyecekti. aslında çok insan böyle bir öngörüyü ciddiye almamakta haklı. çünkü karanlıkta yürümek gibi bir şey. velhasıl kim ne yazarsa yazsın karanlıktan korkulduğu için bu hep böyle devam edecek. onun için ben sosyal medya için sürekli panayır yakıştırmasında bulunuyorum. yani bunu derken laf olsun diye demiyorum.
    Bence çok kişi short ta kalmıştır.Çünkü genel görüş max.152 lere çıkara oradan döner şeklindeydi
    halen de dönebilir kimse bilemiyor.Sabah ben de spotta maldaydım ancak öğleden sonra 1627 ortalama ile shortta kaldım
    çünkü günlükte kırdığı 21 günlük ortalamasına pull back yapacağını düşünmüştüm,oraya gelince satacaktım,sattımda,
    kendime göre indikatörler bazı vadeler için sattaydı,günlükte halen dönmüş değil,ancak son zamanlarda bunu çok yapıyor
    artık indikatörler falan hikaye de kaldı.eskiden macd pozitif bölgeye geçmeden ortalamasını kıramazdı
    şimdi indikatörler çok geriden geliyor.Bu gidişle belki biz de sn; Bozkurt gibi limon satsak daha iyi diyeceğiz.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 918/1004 İlkİlk ... 418818868908916917918919920928968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •