Sayfa 228/602 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by Hüsnü Yazıyı Oku
    Sn. mebes Hocam, pınsu ve pengd yorum yapar mısınız?
    Hüsnü bey , bugün gıdalarda çok iyi yabancı aracı kurumlardan iyi alımlar oldu . Basta PENGD olmak üzere en yüksek para girisi yaşandı. Ucuz hisse idi . Finansları çok iyi sayılır. Uzun zamandır yataya sarmıştı. Bugün 600 bin lot tavanda alıcı bekliyordu . Bu haftaki kapanışlar hisseye yeni level atlatabilir . PINSU ise yeni listeye aldı Celik hoca , tam dirençte kapadı sermaye tavanının artırıma haberi bugün kap a düştü. Bu haber olumluya yorarlarsa çok iyi olur . Bu hisse için yarınki kapanışı takip edin . Direnci kuvvetli geçerse iyi olur . Tabiki yarınki kapanışı görmek lazım...

2. PINSU 9.16 Ve 9.25 dirençleri görünüyor. 9.26 üstü kalırsa bir üst kanala geçmek için hareket edebilir . Hisseye baskı kurmazlarsa önü açılır

3.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    PINSU 9.16 Ve 9.25 dirençleri görünüyor. 9.26 üstü kalırsa bir üst kanala geçmek için hareket edebilir . Hisseye baskı kurmazlarsa önü açılır
    Sn.mebes Hocam, saygılar...

4. Bugün gıdalarda, bank of america başta olmak üzere aliciliydi . Gıdalara para girisi dikkat çekiciydi. Penguen gıda iki sefer Celik hoca listeye aldı. Hatta iki hafta önce ben sormuştum boş beleş fiyatta demişti. Gerçekten ucuz . Bu hafta alıcılı olursa 7.5 kadar ciddi bir direnç gözükmüyor. Zaten 7.5 üstü ayrı bir dünya olur ...

5. Bugün düzeltmelerini yapan ceoem, polho ve adese bakalım yarın ne yapacak. Ostim 4.45 direncinin üzerinde yine kapanamadı. Ytd

6. celik hocam dun bankalara dıkkat cektınız gercek duzeltme bankaların prmlenmesı ıle gelecek dıye bugun hepsı yesıl ve guzel yukseldı yorumunuz nedır

7. Bence sanayi şirketleri gene öncülük etmeye devam edecekler. Bankalara bir miktar yabancı girişleri olabilir sadece yükselişe katkı yaparlar. Dışarıda ve içte ılımlı bir hava var. Yükselişe engel bir durum gözükmüyor. Bilançoları takip etmek gerekiyor. Yıl sonu bir çok şirkette yeni değerleme ler olacak ve bilançoları olumlu etkileyecek bir durumdur. CEMTS 12 ŞUBATTA bilançosu açıklanacak. İyi bir bilanço bekliyorum. Takibimde. ALGYO ve OZKGY de iyi bilanço bekliyorum. 30.tl den bir süre taşıyıp sonra sattığım ARDYZ son haftalardaki çıkışı bilançosunu içerde bilenler tarafından 60 lara götürdüler, Güzel bir bilanço açıkladılar ve bana göre orta vade 100 ü rahat geçer. Orta ve uzun vadede değerli şirketler eninde sonunda hakkettiği değeri bulacaktır. 4 ay önce ARCLK i 14-15 lerden satanlar şu anda 35 lerde almak için sıraya giriyorlar. Bende dahil bir çoğumuz iyi treder olmayanlar orta vadede değer yatırımcısı olmalıyız. Yoksa kazanamayız. YTD.

8.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Bence sanayi şirketleri gene öncülük etmeye devam edecekler. Bankalara bir miktar yabancı girişleri olabilir sadece yükselişe katkı yaparlar. Dışarıda ve içte ılımlı bir hava var. Yükselişe engel bir durum gözükmüyor. Bilançoları takip etmek gerekiyor. Yıl sonu bir çok şirkette yeni değerleme ler olacak ve bilançoları olumlu etkileyecek bir durumdur. CEMTS 12 ŞUBATTA bilançosu açıklanacak. İyi bir bilanço bekliyorum. Takibimde. ALGYO ve OZKGY de iyi bilanço bekliyorum. 30.tl den bir süre taşıyıp sonra sattığım ARDYZ son haftalardaki çıkışı bilançosunu içerde bilenler tarafından 60 lara götürdüler, Güzel bir bilanço açıkladılar ve bana göre orta vade 100 ü rahat geçer. Orta ve uzun vadede değerli şirketler eninde sonunda hakkettiği değeri bulacaktır. 4 ay önce ARCLK i 14-15 lerden satanlar şu anda 35 lerde almak için sıraya giriyorlar. Bende dahil bir çoğumuz iyi treder olmayanlar orta vadede değer yatırımcısı olmalıyız. Yoksa kazanamayız. YTD.
    esma hanım bilgiler için teşekkürler gördügüm kadar bu forumda genel gördügüm yan hisselerle ilgili konular geciyor 2020 yılın kasım ayında yan hisse alanlara ve şu an tutupta satanlara sözüm yok ama 2..3...5 katına cıkmış hisseleri bu fiyattan alana helal olsun derim acıp bir grafiklerine baksınlar son 3 ayda nerden nereye gelmiş ha şunuda unutmadan yazayım acıga satış yasagı kalkarsa ki olmuyacak bir şey degil alanın elinde kalır 10 15 yıl beklerler demesi benden ytd

Sayfa 228/602 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •