Sayfa 35/531 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

1.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    şöyle düşünün abi
    cıty hisseyi hiç haber falan yokken 2 .20 lerden 4.50 lere kadar toplamıştı
    12 milyon civarı hisse almıştı.
    onu döktüler.
    Dökülenleri , kim topladı acaba ?

2. [QUOTE=koçari;5144450]Demek benzerlerim varmış +10 yılınız var maşaallah
    varsa ömRüm demek geç kalmamışım. ama ben hiç kazanamamış değilim çok kazanıp çok kaybettim.

konuyla ilgili 2020 yılı içindeki Pörtföyünüzün genel kazanç oranını soran soruya verilen cevaplar, hisse senedi yatırımcılarının 2020 yılını gayet iyi geçirdiğini gösteriyor. 57 kişide durum böyle, diğer arkadaşlarında katılımını bekliyorum.

https://forms.gle/bWr4LdqBwDBHMMDU7

kazzzz.jpeg

3. [QUOTE=Cover13;5144575]
     Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Demek benzerlerim varmış +10 yılınız var maşaallah
    varsa ömRüm demek geç kalmamışım. ama ben hiç kazanamamış değilim çok kazanıp çok kaybettim.

konuyla ilgili 2020 yılı içindeki Pörtföyünüzün genel kazanç oranını soran soruya verilen cevaplar, hisse senedi yatırımcılarının 2020 yılını gayet iyi geçirdiğini gösteriyor. 57 kişide durum böyle, diğer arkadaşlarında katılımını bekliyorum.

https://forms.gle/bWr4LdqBwDBHMMDU7

kazzzz.jpeg
    %70-%80 arası.

Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Dökülenleri , kim topladı acaba ?
    Büyüklerin çok sayıda kurumla çalıştığı bilinen şey, o 4 liralardan aşağı hizla inerken, city artık kalanları toplamak için vuruyor demiş almış vE kol kesmiştim
    öyle değilmiş city tamamen döküldü o yoğun satışa çok aşağılara gelir diye bekledim ama öyle olma bi noktadan sonra aşağı bırakmadılar.

5.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Büyüklerin çok sayıda kurumla çalıştığı bilinen şey, o 4 liralardan aşağı hizla inerken, city artık kalanları toplamak için vuruyor demiş almış vE kol kesmiştim
    öyle değilmiş city tamamen döküldü o yoğun satışa çok aşağılara gelir diye bekledim ama öyle olma bi noktadan sonra aşağı bırakmadılar.
    Hayırlısı olsun. Hisse ucuz. Artık , büyük kurumlar , alım kuyruğuna girerler inşallah.

Oluyor böyle şeyler
    firmalar bir bekleme bir uygun zamanı kollama yada bir fetret dönemi yaşayabiliyorlar
    prkme de yazılacak çok şey var, şimdilik YENİDEN DEĞERLEMEYİ BEKLİYORUM doğru tercih yaptığımdan eminim.
    Bu mealde bir gönderim eczyat 7/8 lirada dalgalanırken olmuştu, nasıl bu fiyatlarda sürünür diye kafayı sıyırıp vermiştim.

Yalnız eczyatın verileri çok sırıtıyordu vermemse aptallıktı, prkme yeniden değerlemeyle ondan çok çok daha düşük temel verilere sahip olabilir, şimdilik görünmeyeni gördük gibi.
    imarsız tarlaya imar alındığı gibi yada dağ başındaki evin önüne metro'nun gidişi gibi bi şey.
    dilerim yanılmam.
    Son düzenleme : koçari; 07-02-2021 saat: 18:41.

7. Ihlgm
    Istirak ve ortaklıklar

Hem Tl hem de usd olarak daha dipte bir hisse göremedim

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Abi
    ıhlgm için bi şey demeyeyim
    hatırım için söyle kenara atıp unutacağınız cinsden
    prkme al at köşeye siz sabırlı yatırmcısınız.
    hiç böyle bi söylemim olmadı 5 senedir yazıyorum.
    para çuvalı kalav hariç.
    ona da açıktan yazarım muhabbetine yapmayacağını bile bile.

Sayfa 35/531 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •