Sayfa 133/563 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    dediğim gibi tek kafama takılan Murat Güler niye çıktı onu oturtamıyorum
    [emoji846]senin gibi kurt bir borsaciya bu tip sorular sormak ???

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ama bu arada atladigin bir konu var, murat gulerin a1 capitale borc verdigi 47.5 milyon nakit var bunu zaten kullaniyor sirket

bunu daha once irdelemistik gecmis satirlarda
    Asıl mevzu 2021 de 2020 de hem faiZler düşüktü hemde hacim ve BİST katılımcı sayısı azdı BİST hacim yükseliş nisan sonu başladı bu sene tam yıl üstüne Yüksek faiz üstüne bedelli ve 2020 karı ile artan öz sermaye , üstüne iyi hacimli borsa umalım böyle devam eder zaten gedik info Vs aya gitti esas kar inş bu sene gelecek dediğim gibi tek kafama takılan Murat Güler niye çıktı onu oturtamıyorum kredi faiz gelirinde bide takas bank para piyasasından borçlanma ve tahvil faizleri var net okadar değil artan öz sermaye ile asıl karlılık bu sene yaşanacak bu sene faiz net karı geçen yıla göre en az 30-40 milyon artış kaydedecek , A1 para piyasasından 20 ile borçlanıp müşteriye 24-26 veriyor Marjı 6 puan brüt bedelliden 50 2020 karından 80 ek gelecek bu sene kafadan maliyetsiz 130 milyon ile başlayacak 2020 göre fark en kötü 22 ort Verse sırf buradan net 30 milyon ek kar yazacak 2020 göre Buda net karı en az 100 ve üstüne taşıyor en muhafazakar tahminde bile
    yatırım tavsiyesi değildir

3. para piyasası ve tahvil borcu 76 milyon artan öz sermaye ile daha fazla kredi kullandırıp daha az borçlanacak bedelli parası Murat’a dönecek bu bedelli yöntemi yanlış %20 halka arz yapsa tüm müşteri kendi kredilendirir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    aynen budur ama buradaki bedelli sermaye artirimi ve sonrasi halka arz carpanlarinda ciddi bir katki saglayacak bu adimi atmasi onemli ( bakiniz ihyay iha halka arzi)

artan sermaye - ozsermaye iliskisi ve karlilik ile halka arz piyasa degeri cok iyi olacak gibi duruyor. benim hesabima gore 1.25 milyar piyasa degeri (burdan sirkete 250 milyon nakit girer %20 sermaye artirimi ile)

ee takdir edersin ki halka acilan sirketler min. %70-80 prim yapiyor. a1 capitalin piyasa degeri uzun sure 2 milyar ve ustu stabil kalir (tahminim 2021 fk si bu durumda 18 falan olur gayet normal)

para piyasası ve tahvil borcu 76 milyon artan öz sermaye ile daha fazla kredi kullandırıp daha az borçlanacak bedelli parası Murat�a dönecek

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    aynen budur ama buradaki bedelli sermaye artirimi ve sonrasi halka arz carpanlarinda ciddi bir katki saglayacak bu adimi atmasi onemli ( bakiniz ihyay iha halka arzi)

artan sermaye - ozsermaye iliskisi ve karlilik ile halka arz piyasa degeri cok iyi olacak gibi duruyor. benim hesabima gore 1.25 milyar piyasa degeri (burdan sirkete 250 milyon nakit girer %20 sermaye artirimi ile)

ee takdir edersin ki halka acilan sirketler min. %70-80 prim yapiyor. a1 capitalin piyasa degeri uzun sure 2 milyar ve ustu stabil kalir (tahminim 2021 fk si bu durumda 18 falan olur gayet normal)
    İnfo değerlerine göre bende 1.2 bulmuştum pd/dd düşük olması avantaj öz sermaye getirisi diğerlerine göre böylece çok daha Yüksek oluyor fiyat tespitte defter değeri %20 alınır ina ve benzer şirket daha yüksek pay verilir ve diğer 1.2 civarı bencede şu borsada rahatlıkla çıkar %20 halka arz ihya eder hepimizi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    halka arz haberi gelse burda alacak hisse bulamaz hic kimse 25 liraya kadar kapatir gider

ama halka arz konusu simdilik bir bilinmez
    İnfo değerlerine göre bende 1.2 bulmuştum pd/dd düşük olması avantaj öz sermaye getirisi diğerlerine göre böylece çok daha Yüksek oluyor fiyat tespitte defter değeri %20 alınır ina ve benzer şirket daha yüksek pay verilir ve diğer 1.2 civarı bencede şu borsada rahatlıkla çıkar %20 halka arz ihya eder hepimizi

7.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    halka arz haberi gelse burda alacak hisse bulamaz hic kimse 25 liraya kadar kapatir gider

ama halka arz konusu simdilik bir bilinmez

Bedelli süreci bitip A1 in sermaye yapısı değiştiği zaman halka arz beklentileri yavaş yavaş somutlasmaya başlar diye düşünüyorum.ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bir vertunun istiraklerine bakiyorum bir gulerin yatirimlarina

vertu o istirakler ile 255 milyon usd piyasa degerine islem goruyor

biz bu istiraklerimiz ile 47 milyon usd'ye islem goruyoruz.

gercekten saka gibi

Sayfa 133/563 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •