Artan

14,30 10 18:10
3,30 10 18:10
280,50 10 18:10
80,90 9.99 18:10
60,55 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

232,00 -9.99 18:10
67,10 -9.99 18:10
95,60 -9.98 18:10
196,70 -9.98 18:10
70,95 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.613.500.616,00 18:10
7.884.174.307,02 18:10
7.429.156.493,15 18:10
6.143.511.960,54 18:10
5.685.884.810,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 1 - 8 arası.

Konu: The last of the mohicans

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Elliot a inancim var ama sayin mohikan sizinkine inancim kalmadi 97 kurustan beri escom sordum 40-50 kurus arasi bi hedef verdiniz.simdi 1,44 leri gordu dahada ne olir bilmiyorum yuzde 100 dusecegine yuzde 50 yukseldi.bu saatten sonra 40 kurus olsa ne olur.

Sent from my TURKCELL T50 using hisse.net mobile app

Alıntı Originally Posted by arfat55 Yazıyı Oku
    Elliot a inancim var ama sayin mohikan sizinkine inancim kalmadi 97 kurustan beri escom sordum 40-50 kurus arasi bi hedef verdiniz.simdi 1,44 leri gordu dahada ne olir bilmiyorum yuzde 100 dusecegine yuzde 50 yukseldi.bu saatten sonra 40 kurus olsa ne olur.

Sent from my TURKCELL T50 using hisse.net mobile app
    Birisinin verdiği emekleri hiçe sayıp çamur atmadan önce için gerçek belgeleri esas alacaksınız.

Mipaz'da 4 ay önce kısa-orta-uzun vadeli sayımlarını yapmışız.(eski son kızılderili-1 topiğinde 29 ekimde, isteyen bulabilir)

O zaman senin dediğin gibi (0.82 değil) 0.97 imiş, 1.15-1.20 hedef vermişiz, 1.38 görmüş, bugün tekrar 1.08 görmüş. Ağlayıp sızlayacağınıza bugün tekrar alabilirdiniz.

Üşenmedim o topikten direkt alıntı yapılamadığı için indirekt yolla alıntı yaptım.

Grafik linkleri bozuk, kendi b.sayarımdan sayımları bulup çıkarttım.

Escom ise 2 kez sorulmuş ve saymışım. 4 ay önce 30 ekimde (senin dediğin gibi 0.97 değil) 1.17 imiş,kasım başında 1.06 imiş.

Sonra aralık başında 0.97 görüp, şubatta 1.44 gördükten sonra bugün 1.36'dan kapanmış.

Bu hissede bir dip daha öngörmüşüm, uzun vadeli hedefleri vermişim.

Yani neyi kaçırmışsın ben anlamadım?

Neyin peşindesiniz?

Bir hissenin %10 yükselip düşmesiyle kimden neyin hesabını soruyorsunuz?

Sen kısa vadeci, vur-kaç yapan şampiyonlardan isen kesinlikle yanlış yerdesin.

Biz kimseye al-sat tavsiyesi yapmıyoruz zaten.

Eğer en düşükten alıp en yüksekten satmaksa, bunun yeri bu topik değil.

Forumda vardır öyle attığını vuran atıcılar, onların topiğine takılacaksın, ya da avcılar kulübüne müracaat edeceksin.
    DUHUL : 1999

Üff çok sıkıldım yav.

Enerjimi hiç değmeyecek olan bu platformda harcamak bana saçma geliyor artık.

Bana müsaade değerli forumdaşlarım.
    DUHUL : 1999

4.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Üff çok sıkıldım yav.

Üstad Haklısın ama son bir sorum var? Sizin fikrinizi merak ediyorum?
    Malum finans piyasalarında küresel baronlar Tarafından 100 trilyon Doların üzerinde digital bir para Üretildiği söyleniyor. Keza sterlin içinde aynı konu var.
    İNgilizler plastik sterlin uygulamasına geçerek bu malum paranın boyutunu bulmaya Çalışıyor
    Aynı uygulamanın ABD de yapılması bekleniyor. Trump u destekleyenlerin bu büyük baronlarla Mücadelesi vs.. Bu tarafı uzun ve göreceli..
    Takdir edersinizki bu operasyon piyasalarda müthiş sonuçlar doğuracaktır..

Sizin bu konudaki fikriniz ve beklentileriniz nedir?
    En son olarak bu yorumu yaparsanız sevinirim..

5.  Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Üstad Haklısın ama son bir sorum var? Sizin fikrinizi merak ediyorum?
    Malum finans piyasalarında küresel baronlar Tarafından 100 trilyon Doların üzerinde digital bir para Üretildiği söyleniyor. Keza sterlin içinde aynı konu var.
    İNgilizler plastik sterlin uygulamasına geçerek bu malum paranın boyutunu bulmaya Çalışıyor
    Aynı uygulamanın ABD de yapılması bekleniyor. Trump u destekleyenlerin bu büyük baronlarla Mücadelesi vs.. Bu tarafı uzun ve göreceli..
    Takdir edersinizki bu operasyon piyasalarda müthiş sonuçlar doğuracaktır..

Sizin bu konudaki fikriniz ve beklentileriniz nedir?
    En son olarak bu yorumu yaparsanız sevinirim..
    Ustat değilim soruda bana değil iki kelam
    Plastik para uygulaması tek Avustralya da
    Boyutunun buyutulmesini bilmemne
    Sahtecilik daha zor sanki o materyalde
    Birde tabi yastık alticilara artık geçmez degisecen kağıtları plastikle diyebilin ve parasal güç odaklarını kontrol neyim edebilin
    Plastikten para yikaninca temizlenir 😂

6.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Üff çok sıkıldım yav.

Ben takip ediyorum ve özellikle döviz sayımlarından faydalanıyorum, umarım bırakmazsınız.
    Adam terste kaldıysa ve sizin grafikleriniz daha da terste kalacağını söylüyorsa sataşmaları normaldir.
    İmzanız bence yeterince açık.

7.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Üff çok sıkıldım yav.

sayın Mohikan takip ettiğim ve faydalandığım 2-3 kişiden birisisiniz ve gerçekten de sabrınıza hayranım devam etmenizi ve 10-15 büyük hisse ve bır kaç ensturuman dışın da küçük hısselerle ve laf sokmalarla uğraşmadan devam etmenızı temennı ederım emeklerınız için de gerçekten teşekkürler..tartışacak laf sokacak adam da grafiğiyle yapsın...saygılar

8.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Üff çok sıkıldım yav.

Sayın Mohikan,
    Daha önceki formları nerdeyse basından sonuna takip ettim. Sizin ve diger bazı kıymetli arkadasların çalısmalarından düsünsel bazda oldukca faydalandım. Özellikle sizin analizleriniz Elliout konusunda merakımı arttırdı ve kendimi bu konuda gelistirmemi sağladı. Bu vesileyle analizlerimde ki başarı oranı oldukça yükselmiş oldu. Günlük ve haftalık analiz yaptıgım hisselerin çok daha kolay filtrelenmesiyle temel ve teknik analizlerde büyük ölçüde zaman ve emek kazancı sağlamış olduğuma inanıyorum.

Bu bağlamda sadece size teşekkü etmek amacıyla tekrar üye olduğumu belirtmek isterim.

Velhasıl size ve sizin nezdinizde diğer faydalı, iyi niyetli paylaşım da bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
    Bununla bereber yazmaya devam ederseniz çok memnun olurum.
    Verdiğiniz emek ve sabır gerçekten takdire şayandır.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •