Alıntı Originally Posted by ank06 Yazıyı Oku
Sayın Arpacı55,

Pireye kızıp yorganı yakmayın derim.
Bu vaka KOZAL'a yeni geldi. 2020 nin son aylarında. Bu hasta vakasından yıllar önce KOZAL'da idim.
İpeke, kozaa, kozal ortaklık yapıları gereği aynı grup hisseleri. Asıl karları altın faaliyetinden KOZAL'dan kaynaklanıyor.

Koza davetiye, ipek matbaacılık borsada işlem görürken de küçük miktarda almışlığım vardı.
Petrol işinde olduğum için mesleğim gereği ipeke ye yöneldim. İlk petrol kuyusunu açtıklarında takip ediyordum ama almamıştım.
Sonra da aldım. Hep de oldu. Bir ruh hastası gelip sağa sola sataştı diye de çıkmam da satmam da. Hele de formu hiç terk etmem.

Hisse.net de sadece borsa değil emlak piyasası takibi de yapılır. Yıllar önce o sayede tanıştım. Çok yararlı bir site. Bir psikojik vaka yüzünden hisse.net gibi bir ortamdan çıkılmaz. Memlekette bir zır deli vaka var diye ülke mi terk edilir. Yok öyle.

Ayrıca yazsın yazmasın da diyen yok ama sataşıyor.
Dalaşıyor. Kimse cevap vermeyince konu bulamayınca milletin atasını ölmüş babasını karıştırıyor.
Aynı seviyeye inip anasını alıp şurda lafın içine konuya sokacağız. Yakışmaz. Ayıp.
Hasta.
Sayın ank06 çok teşekkür ederim.
Sattım çıkıyorum derken Kozalı ı ve bu topiği bırakıyorum. Yüzlerce kağıttan Başkasına geçiyorum.
Burda o kadar bilgili, tecrübeli, çok güzel analiz yapabile arkadaş var. Bunları okuyup faydalanmak istiyorum ama bu kindar Sapık hiçbirşeye fırsat vermiyor.
Sataşma, kavga ve sapık görüş okumaktan bıktım, adam hasta Baş Yorumcuymuş. Ne demekse.
Şu mübarek günlerin hürmetine Allah Islah etsin.
Neyse.
Burdaki değerli Arkadaşlara sağlık ve mutluluk dolu bol kazançlı günler diliyorum. Başka topiklerde karşılaşmak ümidiyle Hoşçakalın.