o zaman bilançoyu mu fiyatlıyor bu 1 aydır git gellerle
o zaman bilançoyu mu fiyatlıyor bu 1 aydır git gellerle
İki gün önce kızarak 26.660 fiyattan tüm ALGYO hisselerimin tamamını sattım. İki gündür sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. BofA nın özellikle kullanıldığını düşünüyorum. Akşam yaptığım geriye dönük incelemede bazı aracı kurumların satış yapmadan alım yaptıklarını gözlemledim. Özellikle yabancı pozisyonunda olan HSBC ve bizden Ahlatçı nın alımları dikkatimi çekti. Birşeylerin döndüğü muhakkak. 27.000 üzerine geldiğinde bir miktar daha alabilirim. ALGYO tutmak biraz da hastalık gibi.
syn livehuman sizin bilanço beklentiniz nedir bilanço kötü gelecek diye mi bu hareketler değerli yorumlarınızı bekliyorum
Sn.dinçer, ALGYO nun bilanço ile ilgili bir sıkıntısı yok. 2019 da 9 aylıkta kötü açıkladığında son iki ayda 43.000 ten 120.000 lere geldi. Sıkıntı hissede manipülasyon yapılıyor. Baskı altında tutuluyor. Bilerek ve isteyerek. Ne zaman biter muamma. Kızıp satmamın sebebi de baskılamaydı. Aynı emsal kendini bilmez külliyen zararda olan şirket hisseleri 80.000 üzerine geldi.
Gelir Tablosunda kar, Kambiyo karları, Faiz gelirleri, Kira gelirleri ve Değerleme karlarından oluşuyor. 350-380 arası bir şeyler gelebilir. Önemli olan yeni yatırım ile ilgili bir aksiyon almaları. Gayrimenkul fiyatları bile yükselirken bunların taşınmazlar istenen primi yapmadı. İşleri güçleri dolap. Bilançodan bir şey çıkmaz. Canı isterse çıkar. Yeter ki mal toplu olsun.
Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.
İyi top çeviriyorlar. Bugün bir şey çıkmaz.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.
Yeniden değerlendirme için TSKB Gayrimenkul A.Ş. ile portföye alınacak yeni gayrimenkuller içinde Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş.ile anlaştığını duyurmuştu. Henüz alınmış veya görüşme halinde oldukları gayrimenkul açıklaması yapılmadı. Buradan gelebilecek bir haber tetikleyebilir. Zamanı kendileri tayin edecek.
zaman kaybından başka bir şey yapmadı biz yandık eller yanmasın dediğimizde de hep suçlandık algyo bölünmeden 100 iken algyo satıp alcara geçmeyip hala bunda olsa idim duman olmuştuk kişisellikten çıkıp bugüne geldiğimizde grubun 3 şirketi var bunda beklenen süre alark veya alcarda beklense paran başka boyutta oluyor gerçekleri yaşanmışlıkları objektif anlatıyoruz suçlanıyoruz ve sonuç ortada demek istediğim şu ki bu hissede insanlar bir araya gelip hak aradıkları için cezalandırılıyor alark ve alcarın gerçek ederini bulup bunun bulmayışının başka izahı olabilr mi.Patron kızgın benim görüşüme göre ayhan yavrucu bu guruptan gitmeden ve maslaktaki arsanın imar sorunu çözülmeden bu hareketlerin dışında bir hareket beklemem.6 yıldır gözlemlediğim içinde bulunduğum ara ara satıp döndüğüm hissenin klasik hareketi yılda 2 kez hareket eder ekim-kasım, nisan-mayıs bu dönemdeki hareketlerinde satmayanıda pişman eden bir hisse olayın özeti benim penceremden böyle.
Yer İmleri