-
Deliizmir rumuzlu arkadaş çok ağır ithamlarda bulunmuşsunuz. Dediğiniz gibi seddülbahir üstadı forumun duayenlerinden kabul ediyor yorumlarına önem veriyoruz. Bu ithamlara gerekli cevabı seddülbahir hocamız verecektir...
Benim içime sinmeyen şey ise genel kurul açıklamalarının çok yüzeysel olması ve bunca zaman beklediğim açıklamaların gelmemesi. Aslında daha önceden tahmin edip bizi muallakta bırakacak kararlar alacaklar demistim çünkü hisse fiyatındaki hareketler ve hacim içime sinmemişti sonuçta yine çok da içime sinmeyen genel kurul oldu gibi. Tabi alınacak tedbirlerin içeriğini bilmediğim için burası soru işareti. PWC bagimsiz denetim kurulu ile çalışacak olmaları bir nebze olsun beni rahatlatıyor. Tahsilâtlar bilançoda nasıl gösterilecek orası çok önemli o yüzden maalesef şimdi de 2.ceyrek bilanço beklenecek..
Içimden bir his bu şirket batmayacak ise yıl sonuna doğru hisse fiyatı hareketlenecek diyor yani en az 3_ 4 ay daha bizleri bezdirecekler gibi. Yıl sonunda hala buralarda olursa ve icraat göremezsek sizin teziniz doğru olabilir şirket rölantide olup biz ky lerin sesinin kesilmesi amaçlanmış olabilir...
Ben hala iyi niyetimi koruyup sabırla bekleyeceğim özellikle 2.ceyrek bilançoda hem ticari faaliyet karı hem tahsilatların bilançoda ne şekilde yer aldığı en önemli kriter olacak. Ciro artışı olacak ise bu bilançoda etkisini göstermeli artık...
Ya nasip diyerek beklemeye devam...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri