Sayfa 213/330 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon
Arama sonucu : 2634 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TüRkİyE
    Gönderi
    1,827
    kepçe tamam sapının başı oluştu...
    şöyle bi uzun sap çok yakışır...
    8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***

2.  Alıntı Originally Posted by cevahirr Yazıyı Oku
    Kızımızı toplu olarak genel kuruldu bir isteyelim hele Reşat mı Trabzon burma mı takarız bakacağız.

Sağlam gitmemiz lazım sarıkızı istemeye....
    Ağanın eli tutulmaz Trabzon burması da olur.
    Bakalım çaycı düğünün neresinde cıngar çıkaracak.
    %100 sermaye artırımı, %100 kar artışı güzel de şu katamonudan bir haber gelmedi.
    Telefon ettim sordum bizde bilmiyoruz haber olursa kap da yayınlarız diyip çıktılar.

Nerde bizim detaylı analiz yapan üstadlar. Sesleri mi çıkmıyor yoksa bu bize yeter mi dediler?
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

3.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    %100 sermaye artırımı, %100 kar artışı güzel de şu katamonudan bir haber gelmedi.
    Telefon ettim sordum bizde bilmiyoruz haber olursa kap da yayınlarız diyip çıktılar.

Nerde bizim detaylı analiz yapan üstadlar. Sesleri mi çıkmıyor yoksa bu bize yeter mi dediler?
    Üstad günaydın, Kastamonu konusu nedir? Önceki sayfaları okumaya fırsat bulamadım, biraz açar mısınız? Teşekkürler.

4. Günaydın Hacı bey

Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku

Yapılan analizler de grafikler de sizin yorumlar haricinde hikaye bence. Dün hem sarıkız hem de froto güldürdü. Torunlara yatırım derken herhalde kendimizde göreceğiz sayenizde. Virgül virgül dediniz şimdiye kadar. Bundan sonra ne dersiniz merak ediyorum Saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by sailor06 Yazıyı Oku
    Üstad günaydın, Kastamonu konusu nedir? Önceki sayfaları okumaya fırsat bulamadım, biraz açar mısınız? Teşekkürler.
    Kastamonu Hanönünde iki tane bakır sahası ruhsatı aldılar. Orman bakanlığı ile mahkemeler falan vardı kazanıldı.
    Ama işletme için neler yapılıyor hiçbir bilgi Yok. Bu haberi zaman zaman kullanıp kağıda hareket kazandırdılar.
    Eğer burda olumlu bir haber gelirse güzel olur.
    Bu arkadaşa Çaycı derler, kağıdın önünü kesmek için olumsuz bir haber de gönderebilir.

6.  Alıntı Originally Posted by dostum2 Yazıyı Oku
    Yapılan analizler de grafikler de sizin yorumlar haricinde hikaye bence. Dün hem sarıkız hem de froto güldürdü. Torunlara yatırım derken herhalde kendimizde göreceğiz sayenizde. Virgül virgül dediniz şimdiye kadar. Bundan sonra ne dersiniz merak ediyorum Saygılar.
    Allah daha çok versin. Çuvalla uğraşan 50 kuruşluk SASA bile 50 tl ye ve piyasa değeri 6 milyar dolara ulaştı.
    Bizim sarı kızın piyasa değeri de ciro ya ulaşsın sonrasını düşünürüz. Cevahir bey böyle diyor..

7.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Kastamonu Hanönünde iki tane bakır sahası ruhsatı aldılar. Orman bakanlığı ile mahkemeler falan vardı kazanıldı.
    Ama işletme için neler yapılıyor hiçbir bilgi Yok. Bu haberi zaman zaman kullanıp kağıda hareket kazandırdılar.
    Eğer burda olumlu bir haber gelirse güzel olur.
    Bu arkadaşa Çaycı derler, kağıdın önünü kesmek için olumsuz bir haber de gönderebilir.
    Teşekkürler üstad, bol kazançlar.

8. Çaycı bu. Hep demisimdir. Çaycı arifeyi gösterir Bayramı göstermez
    Bizim sarikizin düğünü yine yattı.

Sayfa 213/330 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •