Sayfa 214/1009 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Emekli maaş taahhüdü verdiğim TEB de 3 yıllık sürem dolduğu halde E- devletten banka değişikliği için girdiğimde '' banka blokeli '' görünüyor. Şubeyi arıyorum , - bizlik bir şey yok diyorlar. Müşteri temsilciliğine e-posta gönderiyorum dönmüyorlar. Bu durumu yaşayan ve çözen varsa tecrübesine ihtiyacım var.
    Maaş müşterilerine bankalar genelde ek kredi hesabı açarlar maaş hesabına bağlı eğer kapatmassanız maaş taşımaya izin vermezler, ayrıca kredi kullanılıp borç devam ediyorsa da aynı şekilde bloke devam eder, ama büyük ihtimal maaş hesabına bağlı ek kredi hesabı vardır benimde aynı şey başıma gelmişti
    HAYAT DEVAM EDİYOR...

2.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Hangi bankayı tercih edelim.Bende bugüne kadar bir çok banka degistirdim.Her birinin kendine has sorunlari var.
    4x4 banka hiç olmadi bu güne kadar emekliler için.

Önce emekli vatandaşın hizmet aldığı beklentisi olduğu hizmetleri ön planda tutarak degerlendirme yapması daha az sorun yasamasina sebep olacaktır.

Örneğin ben ayda 10-20 eft yaparim eft ucretliyse bana dokunur.
    Bir başka arkadasin eft ile işi yoktur.Onun için baska kriterler ön plandadir.vs...
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Emekli maaş taahhüdü Bu durumu yaşayan ve çözen varsa tecrübesine ihtiyacım var.
    Şube sistemden blokeyi kaldıracak başka yolu yok, kmh varsa onu kapatın ondan bloke gösteriyor olabilir.

Teb gibi finansbank da 1600 TL veriyor eft ücretsiz.
    https://www.qnbfinansbank.com/emekli-bankaciligi

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    T**'deki ticari temsilcim gelen ödemeleri başka bankada günlük faizde tutmayayım diye yalvardı resmen. Bari bi kaç gün bizde kalsın dedi asdad. Diyemedim utandım o zaman günlük şu kadar faiz kaybımı cebinden ver diye... komik
    Dediğim gibi, ben uzak durmaya özen gösteriyorum. Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Aktif fx ile döviz alarak belli süre sonunda dövizi banka gişesinden elden alan var mı ? Kasım ayında bana 20 bin doları elden vermediler ve fibaya swıft yapmışlardı.
    Ptt merkez şubelerinden çekebilirsiniz, yüklü miktar ise bilgi vermeniz gerekli.

5.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Şube sistemden blokeyi kaldıracak başka yolu yok, kmh varsa onu kapatın ondan bloke gösteriyor olabilir.

Teb gibi finansbank da 1600 TL veriyor eft ücretsiz.
    https://www.qnbfinansbank.com/emekli-bankaciligi
    ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Canlı yardım diye bir sekmeleri vardı internet sayfalarında , ümitsizce tıkladım ve başladık yazışmaya...... Sonuç ; İlk hesap açılırken tanımlanan ama hiç kullanmadığım KMH kapatılacakmış, sonra kredi kartımın ( hesap kesim tarihine daha var ama fark etmezmiş ) tüm borcu kapanacakmış ve kart iptal edilecekmiş ( hiç bir zaman taksitli dahi ödemedim. Hep zamanında peşin kapattım ) Sonra banka taahhüt blokesi kalkarmış.... Yapacağız artık. Her şey başa geldikçe öğreniliyor.

6.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Ptt merkez şubelerinden çekebilirsiniz, yüklü miktar ise bilgi vermeniz gerekli.

Temmuz- Eylül arası haftada bir kez aktiften dolar alıyor, serbest piyasa da bozduruyordum. Kasım başından sonra 3 kez aldığım dolarları elden ( bankadan ) alamamaya başladım. Esas şubem İstanbul ben Ankara şubeden verilmesi için İstanbul şubeme yazılı talimat veriyordum. Müşteri temsilcisi beni arayarak '' Ankara şb. ile anlaşamadıklarını ( nasıl oluyorsa ) bu nedenle ücretsiz olarak istediğim bankaya swıft yapabileceklerini söyledi '' Çok hızlı swıft yaptılar ve ücret almadılar. Yine de bu nedenle artık çalışmıyorum.

7. Aktifbank tan 500k üstünde n kolay bono alamiyorsun muş artık orasiylada işimiz bitti hsbc 18,5 32 ile40 güne devam diyor şimdi ne yapacağız onu düşünüyorum hangisi avantajlı

8.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Aktifbank tan 500k üstünde n kolay bono alamiyorsun muş artık orasiylada işimiz bitti hsbc 18,5 32 ile40 güne devam diyor şimdi ne yapacağız onu düşünüyorum hangisi avantajlı
    Şu an için en oran HSBC de. 3 mart da açıklanacak olan şubat enflasyonu yüksek çıkar bence. Bakalım nasıl etki edecek oranlara... Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 214/1009 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •