Sayfa 74/375 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
Arama sonucu : 2995 madde; 585 - 592 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

1. 135 dönüş yerimiz olabilirmi?
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. Başka zaman olur olmaz zamanda pasta atılırda en lazım olan zamanda Twitter'da bile neden atılmaz acaba? !

3.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Başka zaman olur olmaz zamanda pasta atılırda en lazım olan zamanda Twitter'da bile neden atılmaz acaba? !
    .

LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Bende kendi kendime konuşuyorum kimse kalmamışki topikte pasta atsın

5. ondrkzlcy sağolun. Toplam takasta güzel olmuş.

Yalnız her veri gösterge olsada her gösterge gösterge anlamı taşımıyor.
    Görüldüğü üzere belirli bir yön göremiyorum ben. Sadece satılanlar alınmış olarak görüyorum. YTD.

6.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    [B]ondrkzlcy[B] sağolun. Toplam takasta güzel olmuş.
    Önemli değil

LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Arkadaşlar selam,

Bir süredir yakın takip ettiğim ve elimde bulundurduğum bir hisse. Benden çok daha bilgili ve uzun zamandan beri takip eden arkadaşlar beklentileri zaten yazmışlar. Beklentilerin çok dillenmesi biraz can sıkıcı ama kısa zamanda neredeyse %100 yapmış bir kağıda göre topik oldukça sessiz. Bu durumu kağıdın geleceği açısından olumu görüyorum.

Diğer grup şirketlerinden bahsedilmesi hoş karşılanmıyor ama tahtaları dikkatli takip edenler büyük bir elin bu 3 kağıt arasında değişe değişe trade ettiğini görecektir. Bu nedenle diğer kağıtları da takip edip yorum yapan arkadaşları zevkle okuyorum.

Son olarak, yarından itibaren Kozal vadeli işlem kontratlarının teminatına ciddi bir zam gelecek. Teminatı zayıf olan hesapları stoplatmak için aşağı sert hareketler yaşanabilir, dikkatli olmak lazım. Bu beklentiye dayanarak elimdeki hisselerimi satmayacağım ancak beklediğim gibi olursa alttan biraz daha mal alırım.

Bu tarz beklentisi-hikayesi olan hisselerde takas analizi veya teknik analiz yapmak çok anlamlı olmuyor, trade etmeye çalışanları genelde avlıyorlar veya ben beceremiyorum diyeyim. Bu nedenle beklenen haberlerden bazıları KAP'a düşüp gerçek olana kadar hisseyi taşıyacağım. Herkese bol kazançlar.
    Maalesef beklediğim gibi oldu. Hisse 19 Şubattan bugüne yaklaşık %10 düştü. Düşüşü fırsat bilip bir miktar daha aldım ve bundan sonra yeni ekleme yapmayacağım. Bu arada 19 Şubattan şu ana kadar kademe analizine bakıldığında aktif alışlar 240.000 lot kadar daha fazla. Bana göre bu görüntü mal toplandığını gösteriyor. Bakalım haklı çıkıp para mı kazanacağız yoksa haksız çıkıp uzun vadeli yatırımcı mı olacağız.

8. Allah cezalarını versin! Ulan bunlar hiç kendileri dışında bizim lehimize bir şey yaparmı?! Al işte beklentimizi bize sattılar !

Günlük yüzde 6 çorba paralarını çıkartmak tek dertleri. YTD.

Sayfa 74/375 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •