new york borsasında yükselse bile adamlar şu tek uygulamaya bakıp 100 milyar dolar değer biçseler bile geliyorsun bu düzene yenik düşüyorsun..
new york borsasında yükselse bile adamlar şu tek uygulamaya bakıp 100 milyar dolar değer biçseler bile geliyorsun bu düzene yenik düşüyorsun..
düzen bu...
düzen...
Bunu ben de aynen katılıyorum, nitekim çok düşük bir hisse oranı ile şirketin bütününe hakim olup onu yönetiyor olmak, her şey bir yana, hiç de demokratik bir durum değil ve bu durum ayrıca, % 50'den fazlası halka açık olan bir şirketi, onun halka açık hisselerini toplayarak ele geçirmek isteyen yatırımcıları kesinlikle bu tarz bir hisseye yatırım yapmaktan caydıran bir unsur niteliğinde.
Teşekkürler.
Yatırım tavsiyesi değildir.
hisselerin bir hakkı değeri yok abi. padişahım çok yaşa düzeni. ne hakkı var oy temettü. ee yönetim kurulunu imtiyaz atıyor %50 den fazlasını..
boş abi geç..
100 milyar dolar diyorum adam gelmiş %1 borç var diyor komedi yav..
tiyatro...
küçük enişte yatırımcının içinden geçti tahsisli yaptı. hayalleri yıktı millet defter değerine göre 0.20 de kağıt alıyordu içinden geçtiler ne oldu hiç.. %49 halka açık dev kurumda..
geçiniz abi..
enişte içimizden geçiyor sürekli... her yerde.. yarabbi hep bana hep bana verdikçe veriyor...
Yer İmleri