Hazine 20 ton altın borçlandi. Sürekli swap ile dolar çekiyor. Üstüne zk %2 artış ile piyasadan para çekti. Siyasi olarak Gerger oğlunun paylaştığı bir haber ki bu haberin kaynağına dava açılmamış. Bunun milletvekilliği düşürülecek. Burada iyi parti ve CHP nin tutumunu da reklam edecekler. Biz hukuku düzenlemeler beklerken aksine uygulamalar görüyoruz. 13 şehit ile ilgili. Mektup aracısı prof. İle ilgili sözcü gazetesi yazarı saymaz in bu olay ile ilgili bir aracılık yapması bu olaya %100 çözüm getirirdi söylemi. Bu 13 şehidin siyasi bir sonuç ile yada hata ile yapıldığı fikri oluştu bende.
Şuanda muhalefet kısıtlı imkanlarla ile devam ederken. İktidarın gayri hukuki hamleler ile nefes alamaz duruma getirildi. Tek sesli yandaş medya. Sadece yandaş için yapılan kıyaklar varken. Yeni ekonomi reformundan ne çıkacak ki.
Bu doğru mu acaba ? Doğruysa inanılır gibi değil ..
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
sonunda akıl etmeleri harika.. (5 de saçmalamışlar...)
1k çekiyorsun pat pat 5 tane 200...
bozdurmakla uğraş dur..
50 100 200 karışık yap..
1x 200
5 x 100
4x 50 gibi
yok ama deli kâr yapacaz maksimize edicez....
Berat Albayrak ile ilgili husus kanımca RTE nin hem parti hem de hükümet görevleri konusunda yardım hatta ileri ki zamanda Parti'nin başına aileden birinin geçmesinin planıdır.
HDP milletvekillerinin düşürülmesi neticesinde ara seçim ile hem MHP nin gönlü yapılacak. Ara seçimde HDP milletvekilliklerinin akp geçmesi hedefi var. Ayrıca CHP iyi parti arasında millet ittifakıni bozmak
Yer İmleri