Sayfa 175/1000 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Yani rezerv işi ayrı, 8.40 dan düşerkende aynıydı rezervde manzara o açıdan, 7 TL den alan şu an satsa %6+faiz ekler ucuna, 7.7 den satsa %10+faiz...ne yani hiç kimse 7-7.20 arası almadı mı, aldı, hatta bir kısmı sattı bile, dolayısıyla bu işin bir de iç dengesi var. O da dalgaları yaratıyor, o 200 milyar dolar DTH mıhh diye kıpırdamadan durmuyor, kendi içinde devinim halinde, sürekli kar alıyor, kar maksimizasyonu yapıyor, 7.80 geçilmez demedim bir kerede geçilmez, zamanca genişler daha, aylar gerekir, bence tabi, TR10Y ye bakıyorum, borsaya bakıyorum, alayı çıkıyor olamaz diyorum.

Şunu kabul etmek lazım, büyük para bizden daha akıllı, daha doğrusu resmi çizme kaabiliyeti var, biz neticede çizileni görüyoruz, düşerken daha da düşecekmiş gibi, çıkarken daha da çıkacakmış gibi..

Misal 7.80 e kadar çıkar A deriz oraya arkasında bir üçgen B dalgası gelir, uzar da uzar..
    7.20 küsur ortalama maliyetle 3 kaldıraçla USD long pozisyonum vardı. Nokta atışı 7.50'den vedalaştım. Bu saatten sonra arkasından bakarmıyım, daha aşşağıdan yerine koyarmıyım bilemiyorum.

2. JPMorgan, TCMB'nin politika faizini Mart toplantısında 100 baz puan artırarak yüzde 18,00'a çıkarmasını bekliyor.

Stopaj uzatması gelmezse zor.

3.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    ha gayret.
    aşağı salarsanız daha güzel olur.(zaman kazanma)

Merhaba Zaf.Dogu . Müsait olduğunuzda, resimdeki " MOR" çizginin adı ve anlamı hakkında bilgi verebilirmisiniz lütfen?

Günaydın ,

Plastik hammaddelere döviz bazlı büyük zamlar geliyor , ürün stok bulunması zorlaşıyor. Bunun doğuracağı sonuçlar sanayi üretimini zora sokuyor. Otoyollar , havalimanları hepsi de büyük kara delikler. Bu gidişat ürkütücü geliyor.

usd try 7,4789
    eur try 9,0039
    gau try 412,44
    xau usd 1717,98

5. Ayhan başkan bu giren 20 milyar dolar kimin neresine girdi.

6.  Alıntı Originally Posted by bango Yazıyı Oku
    Merhaba Zaf.Dogu . Müsait olduğunuzda, resimdeki " MOR" çizginin adı ve anlamı hakkında bilgi verebilirmisiniz lütfen?
    Mor ATRexit(ATR indikatörü varyantı), MOST ailesinden(Hareketli zarar kes)
    Sapma değeri veriyorsun
    taban tavan fiyat hareketinden oransal sapınca dönüyor..(kapanış)

geniş ve uzun trendli piyasalarda iyidir. EURUSD gibi yatay dar salnımın olan yerde batırır..(geniş marjin)
    USDTRY
    EURUSD mukayesesi

saatlik günlük haftalık

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben batırdım ben temizlemeliyim
    7.05
    başganım erken temizledi durumu.

8. Şey: 7,50 dayak klubu loading... olacak mı?

Sayfa 175/1000 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •