Sayfa 326/1000 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Bi de bu zaferden 3 yıl sonra yine gemileriyle gelip başkentimizi işgal ettiklerini de ekleyelim. Tabi Çanakkale'nin efsane komutanının bi kez daha karşılarına çıkıp geldikleri gibi gitmelerine neden olacağını bilmeden. Bence Mustafa Kemalin adını anmadan yapılacak her Çanakkale anması eksik kalacaktır. Ben size taarruzu değil ölmeyi emrediyorum sözünü unutabilmek mümkün mü? Allah hepsini cennetmekan etsin.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hayatı cephelerde geçen nice genci toprağa vermek zorunda kalan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün neden bu ülkenin inşaası için bu kadar çalıştığını, neden bu kadar sağlam temeller üzerine inşaa ettiğini, kurtuluş savaşının ortasında eğitim için neden uğraştığını anlamak için oraları gezmek önemli.
    Onların nesli ateşle imtihan edildi. Bu nedenle bugün elinde telefonu, evinde veya kahvehanede yada tvde aslında şöylemiş, aslında böylemiş diyenlere bu nedenle uyuz oluyorum. Onların nesli hatasıyla sevabıyla biz o günleri yaşamayalım diye çabaladı durdu. Mekanları cennet olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Para için fellik fellik dolanan hükümet üç beş sterlin gelecek diye kabul ederse hiç şaşırmam, onbinlerce yeni mültecimiz olur....

İngiltere’den tartışma yaratacak göçmen planı: Türkiye’ye yollayalım

https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/...yalim-6320514/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Demek 400.000 USD portföyünün küçük bir kısmı, asgari ücret ile çalışıyor, portföyünün küçük kısmı olan 400.000USD ile günlük karı ile 100gr pastırma alan bir arkadaş. Cimri adammış, ben olsam 5 kilodan aşağıya çıkmazdım şarküteriden.

Siz yine iyi sabretmişsiniz yasaklanana kadar. Ben direkt engellerdim.
    Ayrıca kaç evi olduğunu kendiside bilmiyor baktığı arabaya 1 aydq 50.000 baktığı eve 300.000tl mi ne komuşlardıda kızmıştı. Günlük dolardan al sat ile kazandığı benim 2 aylık maaşıma denktir.ayrıca böyle bi hıyarı tanımamış olman nedeni ile seni kınıyorum
    1.200.000
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ayrıca kaç evi olduğunu kendiside bilmiyor baktığı arabaya 1 aydq 50.000 baktığı eve 300.000tl mi ne komuşlardıda kızmıştı. Günlük dolardan al sat ile kazandığı benim 2 aylık maaşıma denktir.ayrıca böyle bi hıyarı tanımamış olman nedeni ile seni kınıyorum
    1.200.000
    Düzeltiyorum bizz dallamanın yanında marabayız artşları bile doğru hesap demiyoruz 300 e aldığı araba 435
    750 ye aldığı ev 1.400.000 olmuşmuş
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...26#post5168126
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bu kutlu destanı var eden bütün şehitlerimizi rahmet ile anıyor, bizlere güzel bir ülke armağan ettikleri için hepsini minnetle yad ediyoruz...
    1. dünya savaşında kazanılan tek cephe....liderlik çok önemli....mekanları cennet olsun....

(kut-ul amare var birde benim bildiğim....liderlik komutanlık çok önemli)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Çanakkale de , bu vatan ve bayrak için canlarını veren tüm şehitlerimize minnet duyarak rahmet diliyorum. İnce hesap yapmadan , para- pul derdine düşmeden yıllarca yokluk içinde geride bıraktıkları ailelerinin huzuru ve geleceği için çarpıştılar. Onlar , bazı ülke vatandaşları gibi '' madem topraklarımıza düşman girdi bizde başka topraklara göç edelim '' demediler. Onurla- gururla vatanları için çarpıştılar ve şehit düştüler. Sonunda torunlarına özgürlük bıraktılar.
    Türk milleti; vatanına düşman girince başka ülkeye gitmez....
    tam tersi;
    başka ülkelerden, savaşmak için vatanına koşa koşa gelir....

7. 3 senaryo var görebildiğim.
    en azından üfürebildiğim..
    her koşulda tokmak merkezde...

mevcut çıkış fibo haziran 8.3x leri hedefler gibi duruyor.
    kanal desteği ve çıkışın 50% si 34-28 lerde gelirse tam poza geçerim...(taşıma maliyeti uygun duruyor)

olur ya.. felek makara geçer
    aşağıda
    önceki dalgadan kalan muhtemel 6.72ler var(69 yakar muhtemelen).. tepedeki elmas 6.42..
    gene de taminat bulunsun, serseri kurşuna patates olmayalım...
    dalga hep yukarı çentikleyecek diye bir şey yok..

aması...
    toplantı öncesi bu kadar baskılamaları güzel değil.(önceki deneyimler)
    aşırılıklarda hareketler çok yoruyor...

Son dakika: ABD Başkanı Biden'ın "Putin'in bir katil olduğuna inanıyorum" sözlerine Rusya'dan yanıt geldi. Kremlin'den yapılan açıklamada "Yorum çok kötü, ilişkilerimizi gözden geçireceğiz" ifadelerine yer verildi.

Sayfa 326/1000 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •