-
Tam ifade edememiş olabilirim, kısaca;
-Yukarı bir dalga başlamışsa, ya bir itkinin 2 sini çiziyoruz, ya da bir diyagonalin 2 sini, o halde resim şu olmalı (aşağıda)
-Yok daha da sarkarsak 7.06 ve altına, -ki uzun bir bardan bahsetmiyorum, o zaman büyük bir düşüş dalgasının B sini yaptık, yan, yuvarlak içinde olan 1 B demektir, çok daha aşağılar gündeme gelir, (bu hedefler gerçekçi değil, bu senaryo oturmuyor reelde, büyük bir carry trade parası tekrar girerse olur)
-Ya da hala o B dalgasını üçgen çiziyoruz ve daha ilk yukarı üçlü A sını yaptık, zamanca yayılmış bir üçgen tamamlanacak, bu durumda yine aşağılar gündeme gelecek ama, üçgen B dalgası düşüşü büyük ölçüde kısaltacak/törpüleyecek demektir.
Başka resim yok denebilir. Şu an ağırlıklı olarak şöyle bakılmalı, izah etme gereği hissettim, herkes farklı anlam çıkarabiliyor. YTD
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri