Bu eregli ne pis kaatmış. Gram gevşemiyor.
Bu eregli ne pis kaatmış. Gram gevşemiyor.
borsa düşerken şey niye yükselmiyor faiz artışı beklentisi mi var
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Norveç bunu tartışıyor: Başkentteki apartman dairesinde 9 yıldır ölü olan bir kişinin cesedi bulundu
Norveç'in başkenti Oslo'daki bir apartman dairesinde 60 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu. Adamın 9 yıldır ölü olduğu belirlenirken, daha önce birden çok kez evlendiği ve çocuklarının olduğu açıklandı. Adamın ölümü, ülkede teknolojinin toplumdaki fiziksel teması azaltmadaki rolü hakkında tartışmalara yol açtı.
https://www.ntv.com.tr/dunya/norvec-...G022YUUd5Q58nw
Nerede evlatlar,nerede insanlık.?
Türkle arabı aynı kefeye koymak doğru değil.
Borsada benim gibi insanlar düşünüyor Güven ve adil bir ortam olmazsa daha çok bu işten elini eteğini çekecekler var.
Borsacılar hiç mutlu değil olamazlar da..
Bu arenayı üç beş düzenbazın para kazanması için harcayıp küçük yatırımcıyı mağdur eden bir sistem haline getirdiler...
Bu günlerde şu anda akıllanan herkes kaçıp kaçıp gidiyor ya da bekliyor forumun reyting rakamı bunu doğruluyor sanki ...
Yeni dünya düzeni kuruluyor diyorki ABD ve Avrupa herkes tarafını belirlesin, şuanda Yunanistan'ı bize karşı kullanıyorlar, Ukray ayında Rusyaya karşı kullanıyorlar.
Şuanda virüs İstanbulda uçmuş durumda, grip gibi başlıyayıp çok çabuk çevreye bulaşıyor.
Halk karşılığında möntrö delinebilir.
Rus dıurdurulmadığı taktirde yeşilköye iner. İnsan alışkanlıkları değişmez.
İçine çarlık kaçan rusun hayali
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri