İlaçlarada mi zam geldi benim kesinti baya arttı. Medikalin aldığı fark ile birlikte faturalar ısınma aidat maaşın yarısı gidiyor ev kira olsa yaprağı yedik.
İlaçlarada mi zam geldi benim kesinti baya arttı. Medikalin aldığı fark ile birlikte faturalar ısınma aidat maaşın yarısı gidiyor ev kira olsa yaprağı yedik.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Kapitalizmin tanımı
İnsanlar iftariyelik bulamiyorken sahipleri kedilerine Kum begendiremiyodu
Asil kediler snob bi şekilde kalitesiz kumları büyük burunlulukla reddetmekten kabız olup barsaklari dugumlenerek ölüyolardı
Sağlık Bakanı : Nüfusun %80’i çok yüksek riskli illerde yaşıyor
Sağlık Bakanı : Virüsün yeni varyantlari bizi çok zorluyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sağlık Bakanı : Yeni vakalarınimizin %85’i İngiltere mutasyonudur .
Sağlık Bakanı : 4820 vakada Dünya sağlık örgütünün yüksek bulastirici olduğunu belirttiği varyant çıkmıştır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sağlık Bakanı : Türkiye dünyada en çok aşı yapan 6. Ülkedir
Sağlık Bakanı : Şu anda genel sağlık hizmetlerinde bir aksama yaşanmıyor . Hastanelerde ve yoğun bakım oranlarında dramatik bir artış yaşamıyor
Yer İmleri