Originally Posted by
Serap
Bu topikte acikca hisseler dipte yukselecek diye pazarlandi ve kucuk yatirimci buyuk zarara ugratildi. Nerede o hisseleri oven sahislar, onlara hocam hocam diye goklere cikartanlar ,fikir danisanlar kayboldular gittiler. Zaten ekonomi degil dini bir forum gibi surekli dualar, cumalasmalar , kandillesmeler , yalakaliklarla dolu bir yer burasi . Aptal gibi bunlari bilerek etkilendigim icin esas suclu benim diyorum kendime kiziyorum.
Hanımefendi sizin karın ağrınız belli burada sadece dini günlerin değil 23 Nisan,15 Temmuz,10 Kasım,29 Ekim vs milli bayramlar da kutlanıyor lakin sizin nedense içinden dini günleri cımbızla çekip almanız düşündürücü.Ayrıca burada ''hocam'' sözcüğünü kullanıyorsak tecrübe gereği saygımızdan dolayıdır, siz de yardımcı olun size de diyelim, gelip de burada kimseye hakaret etme hakkınız yoktur.Ayrıca borsada bir iki kağıt dışında bütün kağıtlar düştü ,siz başka hisselerde de olsanız yine zararda olacaktınız, biz de zarardayız herkes zararda kimse kimseye şu hisseyi al diye zorlamadı, karda olunca güllük gülistanlık zarar olunca niye böyle oldu demek doğru değil diye düşünüyorum.Ama maalesef insanoğlu fıtratında nankörlük var işte vesselam.
''Kıtmir bir köpekti.Ashab-ı Kehf'in köpeği.Ama cennete gitti.
Kim olduğun kadar kimlerle olduğun da önemli.'' NFK
Yer İmleri