Sayfa 530/853 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon
Arama sonucu : 6821 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bugün koşu günümdü, akşam koştum. Sokağa çıkma yasağını unutmuşum. Eve dönüşe geçtiğimde 19:14 dü. Sorun olmadı. Havalar iyice düzeldiğinden sahil de epey insan vardı. 1 ay geçti belediye sonunda dubaları takmış.

Yanlız hala 1 araba sahil yürüyüş yolunda dolanıp duruyordu, dubalar takılırken içerde kalmış olabilir. Bu densiz çıkmak için duba sökerse, başa dönmüş olacağız.

---

Yarında halka arz talep toplama var diye biliyorum, bu sebeple BIST de yarında satış olabilir. Son gün olduundan, bugünki kadar satış olmayabilir.
    Yerli satıyor. Yabancılar yarın satışları karşılarmı, yada satışa katılırmı bilinmez. Cuma günü 23 Nisan sebebi ile BIST kapalı.

Umut pazartesiye kaldı.

2. Borsamizi Turkiyenin ekonomisini tek ayakta tutan adam Naci Agbalmis megerse.o gorevden alindigi gunden itibaren còktù borsamiz.

3.  Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    Senin 1288 e bayağı yaklaştı. 1308 de dönmüş.
    200 günlük hareketli ortlama 1316 da, fibo %61 ise 1283 de.

Yarın senin seviyeye gelme ihtimali var.
    Teşekkür ederim.

Önemli değil önemli olan okyanusta dalgayı yakalayarak sörf yapabilmek sulara gömülmeden.
    Daha ayrıntılı baktım 5 saatlikte daha net gösteriyor fibo %61 1287,76 gibi
    BİST 100 DALGASI

Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
    Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.

4.  Alıntı Originally Posted by BOOTES Yazıyı Oku
    Bist 100 de Günlük te bolinger bandı daraldı bir tarafa kıracak bakalım hangi tarafa kırılacak. 15 dk lık grafikte de ters çanak kulp görünümü var gibi. ytd.
    Aslında dün grafikte görülüyordu aşağı kıracağı ters çanak kulpta vardı. fakat canlı grafik olmayınca hissenete yüklenmiyor hata veriyor.

5.  Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    Senin 1288 e bayağı yaklaştı. 1308 de dönmüş.
    200 günlük hareketli ortlama 1316 da, fibo %61 ise 1283 de.

Yarın senin seviyeye gelme ihtimali var.
    OBO yu inceledim. tepe 1443 , dipler 1360 gibi ve fark 83 puan 1360-83=1277 gibi. Tabii kaba hesap. Benim anladığım 1288 ile 1271 e kadar günü içi sarkma yapar. Esas sorun yarın 1300 altında kapatacak mı yoksa tekrar toplayıp 1304,57 den mi kapatacak.

6.  Alıntı Originally Posted by BOOTES Yazıyı Oku
    https://invst.ly/uibzh

Bu da bir tahmin ytd.
    11 haziran 2021 gibi
    4. dalga 1376,84

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by Semih66 Yazıyı Oku
    Borsamizi Turkiyenin ekonomisini tek ayakta tutan adam Naci Agbalmis megerse.o gorevden alindigi gunden itibaren còktù borsamiz.
    valla doğru. Güldürdün beni.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    siyonist kanalın gece marabası yine yağlanmaya başlamış. Konuğu garanti bankasının gürbüz çocuğu artık gürbüz değil.

Bir yıl önce acaip yağlıydı. Boynunu çeviremiyordu. Ben yazdıktan sonra kilo verdi. Kilo vermesi beyninide işler hale getirmiş, hakkaten mantıklı şeyler söylemeye başladı. Son aylarda konuştuğunu dinleyebiliyoruz. Önceden dinleyemiyordum.

Gece marabasıda kilo vermişti, şimdi yeniden almaya başlamış. twin özlemlerden besili olanıda kilo verdi. Tatlılığı biraz azaldı ama güzelliği arttı.

Bu üçü aynı anda kilo verdiler, bu durumda aynı diyetisyene gitmiş olabilirler. Bunlar kendi başına iş yapamaz, illa yaşam koçu, pisskolog, fitness koçu, diyetisyen filan lazım. yahudilerin kurduğu mevcut kapitalist sistemin baş aktörleri olan bu üretmeden(gerçek üretim) bol kazananlarda, ailenin yerini para ile satın aldıkları insanlar aldılar. Yaw yine inanılmaz bir cümle kurdum. hemen kaydedin, bende kaydediyorum. Dünya oraya gidiyor.

Aç Özlem ise her daim güzel. kendisini işyerinde hep yanlız görüyorum, demekki çalışanlar fazla yaklaşmıyorlar. Araya koca kitaplık koyarak, aç özlemi besili kalabalıktan ayırmışlar.

Bi dakka yaw. Kanalı dinleyecektim, yazı yazmaktan dinleyemiyorum.

Sayfa 530/853 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •