Sayfa 305/1002 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya üzerinden "Alkol satışı yasağı kalkmıştır, herkese hayırlı olsun" paylaşımında bulundu.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Şu ana kadar gelen Çoğu bilançoya baktım

Güçlü büyümesini sürdüren
    Kar, Favok, büyüme HBK ,
    özsermaye karlılığı, odaklı

En güçlü bilançolar

Otokar, Ereğli, Arçelik,Egeseramik
    Türk Traktör, Tire Mondi

Çıkıyor, benim analizlerim de

Düşer, çıkar, fiyatlar bilanço içinde, dışında bilemem. Lakin şirket bilançoları çok güçlü çıkıyor, hesaplamalarda..

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Al/Sat/Tut tavsiyesi değildir.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 305/1002 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •