Sayfa 184/1002 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    daha derin dusunun hocam
    shangil üstad haklı olabilir.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

2.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Gram gümüş, gram altın almak varken ısrarla bunların fonlarını almaya çalışmanın mantığını hiçbir zaman anlayamayacağım.
    Gram gümüş alabileceğiniz 2 tane küçük banka var benim bildiğim, deniz ve kuveyt. Büyük bankalar nedense açmıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Axax Yazıyı Oku
    Gram gümüş alabileceğiniz 2 tane küçük banka var benim bildiğim, deniz ve kuveyt. Büyük bankalar nedense açmıyor.
    Türkiye Finans, Vakıf Katılım, Fiba'da da var.

4.  Alıntı Originally Posted by Axax Yazıyı Oku
    Garanti ve Akbankta var benim bildiğim

5. Bana altın gümüş fonları çok saçma geliyor boşa verilen yönetim ücretleriyle paralar hiç oluyor tl bazında kazanıyorsun ama grama vurduğun zaman zarar oluyor dediğim gibi sadece fon yönetimini besliyorsunuz bu fonlara yatırım yaparak

6.  Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    Bana altın gümüş fonları çok saçma geliyor boşa verilen yönetim ücretleriyle paralar hiç oluyor tl bazında kazanıyorsun ama grama vurduğun zaman zarar oluyor dediğim gibi sadece fon yönetimini besliyorsunuz bu fonlara yatırım yaparak
    Altin fonlarinin icerigi incelenirse baska dusuk riskli veya risksiz araclar da bulunuyor ve bu araclar keskin dususlerde bir nevi fren mekanizmasi sagliyor

Fonun pozitif getirilerinde de cok ufak da olsa destek sagliyor fonlarin mantigi bu

Ayrica psikolojik etmeni de var sanal gram veya byf alinirsa surekli goz piyasa degerlerinde oluyor ve alip satma refleksi ister istemez olusuyor ama tabi bu bahsettigim tamami ile kisisel tercih ile alakali

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    Bana altın gümüş fonları çok saçma geliyor boşa verilen yönetim ücretleriyle paralar hiç oluyor tl bazında kazanıyorsun ama grama vurduğun zaman zarar oluyor dediğim gibi sadece fon yönetimini besliyorsunuz bu fonlara yatırım yaparak
    Kazanç bakımından elinde altın olmayan adama bana altın al komisyon sende kalsın demekten farkı yok.
    Zarar bakımındansa elinde altın olmayan adam altını sözde aldığı için aslında altın fiyatını düşürüyor.

TGE -%0.22
    Su kaynatmaya başladı.
    Kur da gitti.
    O avantajı da yemiş teres...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Sayfa 184/1002 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •