Sayfa 418/997 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: Viop XXXIII

akşama fena işler dönebilir
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    akşama fena işler dönebilir
    Şort için mi , longerler için mi

3. Borsanın teknık ile temel ile bir alakası kalmadı artık. Çok kişi cıkıp gitti kentuf bile tası taragı toplayıp gitmiş.

Heryerde herkes umudunu kesmıs mutsuz elındekını korumaya elınde olmayan ise karnımı nasıl doyururuma odaklanmıs. Bazıları ise hiçbirşey olmamıs gibi devam edıyor

Alıntı Originally Posted by gazeteci Yazıyı Oku
    Şort için mi , longerler için mi
    mb sından ne beklendiğine göre değişir
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yarın MB kararı var...faiz arttırmaz o kesin...zaten bu başkan son faiz arttırımından sonra faizler arttırılmamalıydı mealinde bir yazı yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam gazetesinde...

indirim olur mu? aslında ben bekliyordum yapar bu toplantıda diye ama sanki bu ay da pas geçecek gibi...

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    mb sından ne beklendiğine göre değişir
    Kıpraşmaz , Sabit durmaya çalışır .

7. Aslında onlarda şaşkınlar....Faizleri düşürmeyi istiyorlar ama bunu yaptıklarında ne olacağını aşağı yukarı artık biliyorlar..
    Merkez Bankası Başkanının değişiminde piyasadan böyle bir tepki beklemiyorlardı açıkcası, kimsede soramıyor neden değişitirdiniz diye...
    Şimdi ise kara kara düşünüyorlar...

İlk zamanlar bir bildikleri vardır, belki bilinçli yapılan bir şeydi diye düşünmeye çalışmıştım..(Gerçi neden böyle bir hareketi bilinçli yapmak isterler o da ayrı bir muamma..)
    Sonra son dönemde yapılan uygulamalar aklıma gelince, İçişleri ara genelgeleri vs.. bilinçli yapılan hiçbir şey yok...
    Kervan yolda düzülür mantığıyla idare ediliyoruz.

Çevreyle olan ilişkileri düzeltme çabaları da çok sıkıştıklarını gösteriyor...Mısır bir süre sonra Suriye ve İsrail ile de ilişkileri düzeltecekler...
    O dört parmağı ne yaparlar artık bilemem...

Bugün sosyal medyada bir karikatür vardı..Benim canımı acayip sıktı, araplar yapmış sanırım..Sisi ve Erdoğan resmediliyor...
    Yazık gerçekten, ülkenin dış politikasında bile adam gibi tutarlılık sergileyemediler, savrulup duruyoruz.

Merkez ne yapsın....En azından Biden ile görüşmeye kadar çok keskin bir hareket alanı olduğunu sanmıyorum..
    Her şey ne kadar taviz verileceğine bağlı.
    Son düzenleme : Karatay; 05-05-2021 saat: 14:42.

8.  Alıntı Originally Posted by gazeteci Yazıyı Oku
    Kıpraşmaz , Sabit durmaya çalışır .
    muhim olan kararı kimin verdiği ? cumartesi 02.00 de adam alıyorlar bu ülkede

Sayfa 418/997 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •