Sayfa 410/1002 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,099
     Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Sn Refaba;Selamlar.Keyifli ve Sağlıklı Bayramlar..
    Sizi forumda gördüğümüze göre,Yeşil sahalara ( Borsaya.) döndünüz sanırım.:-)
    Mayısta döneceğimi yazmıştım,ama çok kötü zamanda döndüm,sebep tünelin ucundaki ışığı bulamadım henüz,mayıs bir ihtimal dedik olmadı,ama o ışık hala mevcut,zaten bu ortamda o ışığa muhtacız,demekki gaipten gelen mesajların detaylarını tam çözememişim,2018 netti,ama bunda beklenti hala devam ediyor,bu konuda ısrarcıyım,enerji sarmalı bir bütündür döngüler onun içindedir,geçmişte gelecekte

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,099
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    .Güzel söz,ama bu söz sanırım onun değil,çünkü bütün kitaplarını okudum,neyse uydurulmuş olsa bile iyi uydurmuşlar

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 410/1002 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •