Sayfa 759/997 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,065 - 6,072 arası.

Konu: Viop XXXIII

Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Birisi tam incelerken koltuktan oldu. Dolar fırladı ertesi gün 30 bin kaybettim. Sırf mb değişikliğinden ki portföyü sıfırlayanlar mi ararsın. Yoksa 2 günde birkaç milyon kaybedenleri mi piyasa hepimizi az yada çok yuttu.
    senin kaybettiğini kazananlar kim peki..?
    işte o 128 de saklı her şey..
    kararın açıklandığı günden önce cuma günü yüklü dolar alan var mı , varsa kimdir necidir ne kadar alım olmuştur..?
    bana mb kayıtlarını 15 dak açsınlar isim isim dökeyim..15 dk sadece..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

2.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    senin kaybettiğini kazananlar kim peki..?
    işte o 128 de saklı her şey..
    kararın açıklandığı günden önce cuma günü yüklü dolar alan var mı , varsa kimdir necidir ne kadar alım olmuştur..?
    bana mb kayıtlarını 15 dak açsınlar isim isim dökeyim..15 dk sadece..
    Aynen arkadaşım dediğine katılıyorum bu adamlar yıllardır devlet yönetiyor piyasanın alt üst olacağını doların artacağını viop taban yapacağını benden senden daha iyi biliyorlardır. Aslında elimde güç olsa ben de bulurum kimler viop short dolar long çift taraflı vurgun yaptığını..

3. Suriye'de ilerde ABD ve Suriye Rusya ilişkilerinde ciddi bir bozulma sonucunda bizim ilerde öso yada mso yüzünden ceza alır mıyız.

4. Sayın karakemal utanmasa 5li çetenin de CHP li olduğunu söyleyecek.
    Soru çok basit 128 milyon kimlere, nasıl ne zaman hangi koşullarla aktarıldı?

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    128 kampanyası bence başarılı bi kampanya oldu, cehape kitlesinin %90+ kısmı yukarda anlatıldığı üzre içselleştirdi.. kampanyayı 128 milyar nerede' şeklinde kurguluyanların da bunu amaçladığını zannediyorum, nasıl olsa kitleye ne versen yiyor, bu iyi biliniyor

https://www.youtube.com/watch?v=HKILcWVY4kw&t=1500s

kerim rota bu işleri en az bizim jondowes (e507) kadar iyi bilir, sorunun cevabı basit zaten- 60 milyar dolar civarında yurtiçi tasarruf sahipleri TL satıp dolar almış (bankalardaki dolar mevduatındaki artış), bi o kadar da şirketler kesimi dolar almış (açık f/x pozisyonu -210 milyardan -150 milyar dolarlara düşmüş).. peki, kim bu tasarruf sahipleri ve şirket sahipleri ??

mevduat dağılımına baktığımızda, milyon TL üstü mevduat hesabı olan 380 bin kişi toplam mevduatın yarıdan fazlasını tutuyor, yani mevduatın esaslı kısmı %1 gibi bir azınlık elinde, kim bunlar ?? bunlar en pahalı evlerde oturanlar- göktürk, bebek, ulus, feneryolu gibi elit mahallelerde oturanlar, şirket sahipleri de aynı şekilde elit mahallerde yaşayanlar, aynı kitle.. peki bu mahallelerde oy dağımı nasıl oluoyr seçimlerde ? hepimizin net olarak bildiği gibi %90+ cehape

yani merkez bankasından dolarları alanlar da bunlar, sonra nerde ulan bu dolarlar diye soranlar da bunlar :.))
    şuna cevap yazacak çok şey geldi aklıma. ama gerek yok.

soru basit. kimler hangi seviyelerden bu dolarları aldı? long poz yapanlar kimler? 128 milyar dolar tam olarak nerede?
    audentes Fortuna iuvat

6. Haziranda biden görüşmesi olmasa daha iyi olurdu belki

7. Birde bu kafada olan insanlarda utanmazlık had safhada. Neymiş Kadıköy, Beşiktaş,Karşıyaka, Çankaya elitmiş buralarda CHP çıkıyormuş. Eğitimli olmak, eğitimi sayesinde iş kurup kazanç elde etmek suç mu? Adam devletten 5 li çete gibi ihale almamış kendi becerisi ile kazanmış.
    Zaten Akpli olmayan biri bırak kamuda ihale almayı okul kantini ihalesi bile alamaz.

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 759/997 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •