Alıntı Originally Posted by Baybo Bey Yazıyı Oku
31 senelik borsa geçmişimde ben vergi dairesi ile spk bilançolarınarasında çok farklı rakamlar gördüm. İki bilanço arasında çok fark olmayabilir ne durumda şirketin iştirak portföyü yoksa yani şirket tek başına çalışıyor ve bunu raporluyoraa genelde çok değişmeZ. Ama onlarda bile iki bilançonun hazırlanmasında bazı kalemlerin gelir veya gidere yazılması farklo kurallara tabi olduğu için farklı çıkabilmektedir. Gentaş gibi bir sürü iştiraki olan hele Gentaş Kimya gibi bazıları kendi büyüklüğü ile yarışabilecek şirketlerde zaman zaman vergi dairesi bilançosunun spk konsolide bilançosundan çok farklı çıkmasına şaşırmamak gerekir.

Not: yazılanlar alım veya satım tavsiyesi değildir. 30 senedir bitmeyen küçük yatırımcı muhabbetidir
2,5 milyona 11,5 milyon lira. Gentaş için iki bilanço arasında fark olmaz diyen arkadaşlarma özellikle iletiyorum. Üstelik ilk üç ay gentaş için vasat aylardır. Başla sözüm yok.

Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 seneyi aşkın süren küçük yatırımcı muhabbetidirt