Sayfa 523/612 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573 ... SonSon
Arama sonucu : 4890 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

1. Hem haftalıklarda hemde aylık kapanışlarda oldukça kritik noktaya geldik.. Yarın yada haftaya oldukça sert alım bekliyorum. 8 senede 4210 lot biriktirmişken bugün 19,07 den 200 lot bu hisse için ayırdığım yedek akçelerden ekstra alım yaptım.. Rutin aylık 200 tl alımım dışında bir sonraki ekstra alım noktam 15,62 seviyesi.. Yarın ve haftaya tepki gelmezse 19 seviyesinin altında belirttiğim noktaya oldukça sert bir iniş bekliyorum
    OMAHALI

2. Bu iki srkt.ornek gösterdim.bunlarin yaşar holdingle alakasi olmadığını herkes biliyor.ben daha önce bahsettiğim hisseleri almıştım ama tövbe ettim.(ayrıca Tuborg un 15 yıl önce yasardaki halini biliyormusun.srkt.surunuyordu.)

3. Ürünlerine tepki gostermediginiz sürece böyle olur.

4. Emirhan kardeş, şirketi bir arar mısın sen bu konulara daha Vakıf sın neden gitmiyor neden patinaj yapıyor ilk ağızdan öğrensen mutlu oluruz kardeş

5. Fade gıda kadar olamadı, Allah hepinizi bildiği gibi yapsın. Bu kadar ah ile ihya da olmazsınız siz

6.  Alıntı Originally Posted by grand2023 Yazıyı Oku
    Emirhan kardeş, şirketi bir arar mısın sen bu konulara daha Vakıf sın neden gitmiyor neden patinaj yapıyor ilk ağızdan öğrensen mutlu oluruz kardeş

Hocam hiçbir şirketin yatırımcı ilişkileri bölümü böyle bir soruya ne sözlü ne de yazılı olarak cevap vermez.

Daha doğrusu şöyle cevap verir :

" Şirketimiz hisse değeri serbest piyasa koşullarında belirlenmektedir. Şirketimizin hisse değeri üzerinde herhangibir etkisi yoktur. Hakim ortaklar tarafından Hisse alımı satımı yapıldığı takdirde bu bilgi KAP'ta yayınlanmaktadır. "

Yani bu hisseye has birşey değil hangi şirketi arasanız da mail de atsanız bu anlamda bir cevap alırısnız. Kimse çıkıp da evet bizim patronlar tahtacı ile ortak hareket edip hisseyi baskılıyor , KY satınca yeterince mallanınca yukarı götürecekler demez.

Ama maalesef yaptıkları bu. O kadar bariz yapıyorlar ki bunu. O yüzden KY'nin elinde 2 seçenek var.

1- Ya sabır edecek ve hisseye alım gelmesini bekleyeceğiz

2- Yada sabredemeyip buradan satıp çıkacağız.

Ben birinciyi tercih edenlerdenim. Ucuz hisse bulunca değerine ulaşmadan satmam.

PETUN çok ucuz , Pınar süt daha da ucuz. Ama PETUN'un borcu yok Pınar sütün borcu var. O yüzden her ikisinin de avantajı ve dezavantajı var fakat her ikisi de alınır. Zaten beraber hareket ederler.

7. Başka sitelerde bu şirkete edilen küfürun haddi hesabı yok.Ne geniş mideniz var kaldırıyorsunuz.TAHTACI?????!!!!

8.  Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    Hocam hiçbir şirketin yatırımcı ilişkileri bölümü böyle bir soruya ne sözlü ne de yazılı olarak cevap vermez.

Daha doğrusu şöyle cevap verir :

" Şirketimiz hisse değeri serbest piyasa koşullarında belirlenmektedir. Şirketimizin hisse değeri üzerinde herhangibir etkisi yoktur. Hakim ortaklar tarafından Hisse alımı satımı yapıldığı takdirde bu bilgi KAP'ta yayınlanmaktadır. "

Yani bu hisseye has birşey değil hangi şirketi arasanız da mail de atsanız bu anlamda bir cevap alırısnız. Kimse çıkıp da evet bizim patronlar tahtacı ile ortak hareket edip hisseyi baskılıyor , KY satınca yeterince mallanınca yukarı götürecekler demez.

Ama maalesef yaptıkları bu. O kadar bariz yapıyorlar ki bunu. O yüzden KY'nin elinde 2 seçenek var.

1- Ya sabır edecek ve hisseye alım gelmesini bekleyeceğiz

2- Yada sabredemeyip buradan satıp çıkacağız.

Ben birinciyi tercih edenlerdenim. Ucuz hisse bulunca değerine ulaşmadan satmam.

PETUN çok ucuz , Pınar süt daha da ucuz. Ama PETUN'un borcu yok Pınar sütün borcu var. O yüzden her ikisinin de avantajı ve dezavantajı var fakat her ikisi de alınır. Zaten beraber hareket ederler.
    Teşekkür ederim üstad

Sayfa 523/612 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •