Arkadaş ne mahkeme imiş![]()
Arkadaş ne mahkeme imiş![]()
Ayrılan dosya olarak Ankara 24.agir cezadaki 2020/20 sayılı dosyanın duruşması bugün saat 09.30
Sagliklar
Sayın CinAli katıldınız mı ? yoksa kısıtlama mı var ?
Bilgi verirseniz seviniriz
YTD
Mahkeme olmadı mı anlamadım.
Neden ertelendi hangi tarihe söylenmiştir
Nasıl oldu şimdi? Acılar çekilmeye devam mı?
...
Durumu toparlamak gerekirse
Kozalakların müsadere süreci devam ediyor ve bunun iyi ihtimalle yıl sonuna kadar karara bağlanması umuluyor
Bu süreçte hissenin endeks ile eşlenik hareket edeceğini düşünüyorum.Belki kanuni durumun netleşmesi döneminde sert hareketler görebiliriz.
Kanuni süreç tamamlandıktan sonra kasada duran nakitin akıbeti konusunda aceleci davranacaklarını sanmıyorum.Bunu seneye genel kurula taşıyıp karara bağlayabilirler.Karar beklentisi ve karara göre yine yukarı/aşağı hareket beklenebilir endeks dışında.
Tüm bunlara ek 38 sondajdan gelecek haberler en somut olanları olacaktır ve yıl sonuna kadar heyecan yaratacak olan haberlerin bu bazda olacağını düşünüyorum...bir de seneye Ağrı'nın üretime geçmesi planı var
Velhasıl-ı kelam yatırımcı olarak yola devam edeceklerin haritası bu minvalde...kısa vadeciler için pek de belirgin beklenen bir haber olduğunu düşünmüyorum...ha olur mu bilemem zaten yazdıklarım da yatırım tavisyesi değildir.
Sağlıklı Günler.
Yer İmleri