Sayfa 324/563 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    simdi bu a1 capital 1 ayda 3 halka arz yapti ? maasallah diyelim .

yeni halka arzlarini yapacagimiz sirket yoneticilerini agirlayabileceğimiz bir plazacığı çok görüyorsunuz sn. hissedarxd.

plaza değil plazacık bir kere ?

2. Ben hala anlamadım. Bu 1946/135 parseli komple mi aldı. Yoksa bu parselden ofis katı falan mi aldi. Parsel sorguda 8519.23 m² Kargir ishani geciyor.

.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bakin sn. özmen ne güzel ifade etti. tsk ederiz

plaza falan değil ? kagir ishaniymis [emoji846]

Alıntı Originally Posted by ozmen Yazıyı Oku
    Ben hala anlamadım. Bu 1946/135 parseli komple mi aldı. Yoksa bu parselden ofis katı falan mi aldi. Parsel sorguda 8519.23 m² Kargir ishani geciyor.

.

4.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

Ben en çok RTA başlığındaki yarasa kardeşin hesabına güldüm. Okudukça gülüyorum, de yazmadım şevkini kırmayım diye. Daha kim, nereyi, nasıl aldı kimse bilmiyorken...

Orasını gayet iyi bilirim, aynı adreste kimler var iyi araştırın hocam. Valla bir süre sonra ilginç gelişmeler olabilir. Şimdi fol yok yumurta yokken bir şeyler yazıp da milleti gaza getirmeyeyim.

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    simdi bu a1 capital 1 ayda 3 halka arz yapti ? maasallah diyelim .

yeni halka arzlarini yapacagimiz sirket yoneticilerini agirlayabileceğimiz bir plazacığı çok görüyorsunuz sn. hissedarxd.

plaza değil plazacık bir kere ?
    Yakışır Muratçığıma. Hiç olmazsa parayı memlekette tutuyor, bazı haysiyetsizler gibi Londra'ya kaçırmıyor. Olumlu anlamda not ettim valla.

A1 Capital ile birlikte girişim sermayesi ve portföy şirketini de oraya koyduk mu, gelsin kira gelirleri. Üff !

6. Plaza katı yorumu gelmiş rta sayfasında, 8500 metrekare avm katı olabilir bence, kim varmış adreste merak ettim?? merak ettim.
    Yazdığım yazılardaki içeriklerin tamamı kişisel düşüncemden ibarettir, Yatırım tavsiyesi değildir,

7.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

Syn Hayek bildirimde bi gariplik var. Ofis katı olsa 1946 ada 135 parseldeki su su nolu bagimsiz bolumler vs. demesi gerekirdi. Sanırım o arazi uzerinde 2 blok var. Benim dusuncem orada Akportfoye ait bi katı satin aldilar.

.

8.  Alıntı Originally Posted by karat Yazıyı Oku
    Plaza katı yorumu gelmiş rta sayfasında, 8500 metrekare avm katı olabilir bence, kim varmış adreste merak ettim?? merak ettim.
    TKGM kayıtlarına göre 24 m enindeki bir arsada 8.500 m2 lik avm katı nasıl yapılabilir sayın hocam ? Ben de bunu merak ettim.

Sayfa 324/563 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •