Sayfa 365/1004 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by bluedream Yazıyı Oku
    Filmin dönmediği zaman var mı? Her gün değil her saat, her dakika nasıl milleti terste bırakırım modunda. Beklentiler doğrultusunda hareket edip beklentiyi satın alanlar yeterli düzeye geldiği anda senaryo devreye giriyor ve perdeee.
    Obolari alttan test ediyor ise ve obo bir şekilde kumpas senaryo vizyona sokularak çalıştırılacaksa malesef yine karmaşa çıkaracaklar grafikleri çizen hazırlayan senaryoyu yazan oynayanlar bilir.

Pis bir is.

2. beyin fırtınasına devam.
    avrupa ve abd zirvelerde dolanıyor her an patlayacak. biz ise 1 hafta yokuz. biz yokken çarşı pazar karışırsa? üstüne faiz maliyeti de var.

3.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    flat.
    kararı bekleyelim.
    yine geldi 851. akıllar karışık

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Kurban bayramı öncesi genelde dolar düşer...ama kurbana yakın(arefe vs.), DOLAR YUKARI YAPAR ve bu bir süre devam eder.

15 milyon hane var.bunların 10 mil. kurban yapsa ve bunların yarısı bir miktar dolar bozdursa baskı yapar.

Doların bayramdan önceki hafta genelde düşmesinin mantığı bence bu..

kanımca 8.59 güzel alım yeriydi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    15 milyon hane var.bunların 10 mil. kurban yapsa ve bunların yarısı bir miktar dolar bozdursa baskı yapar.
    ilave olarak kısıtlama sonrası herkes çok bunaldığı için, kısa da olsa bir tatil yapma, gezme tozma hevesinde.. bu planlar için ister istemez yastık altından dolar çıkartıp bozdurulacak..

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sistem 1485 almış, 1500 kapattı, 15 puan tertemiz. Bugün ne olur onu ilerleyen barlar göstersin, tahmin etmemeye çalışmak en doğrusu. Yatay diye tahmin edip batmışlığım var, bakmayın yazdığıma ben de bilmiyorum kimse de bilmiyor hamle hamle takip gerekir.
    Viop da orta vadeli portföy büyüklüğünün yüzde 5 ile 10 arası açılan short lar hisselerdeki böyle zamanlardaki kayıpları çok güzel telafi ediyor.. Dün kapandım ve neredeyse hisselerdeki 4 aylık kaybı 5 ile 10 kontrat arası kısayı aç kapa yaparak telafi ettim diyebilirim.. Sabah keşke reverse olsaydım dedim spotta 144 bine kadar tepki bekliyorum ama longa da cesaret edemiyorum hisse almak daha mantıklı geliyor longdan ziyade

7.  Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    ilave olarak kısıtlama sonrası herkes çok bunaldığı için, kısa da olsa bir tatil yapma, gezme tozma hevesinde.. bu planlar için ister istemez yastık altından dolar çıkartıp bozdurulacak..
    ikinci ilave olarak ellerindekileri ucuza almak için bilinçli yapılıyor. hasadı toplama zamanları.

8. short fikri çık aklımdan.

Sayfa 365/1004 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •