Sayfa 702/1002 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Haydaaa..
    Dolar Sayfasına ,Gene siyaset Dolmuş..!!.
    Abiciğim,Memleketin Ormanları yanarken,Sizde bizim Beynimizi yakmayın..
    Zaten Ağustos sıcağı bir yanda,Korona cacığı diger yanda..
    Tarihci,Murat Bağırdakcı'nın dediği gibi,Ülkemize doluşan/Doldurulan Afgan-Suriye-Peştun-Afrika mültecileri sayesinde 20-30 Yıl sonra zaten Sessiz fetih olur, Memlekette Türk diye birşey kalmaz,Türkiye de...!!..
    Amerikada Kızılderili kalmadığı gibi..!!

2. Emre Ecevit
    @BulendEcevit
    ·
    20d
    İspanya’ya ait CL-416 tipi yangın söndürme uçağı Yunanistan üstünde, Türkiye’ye doğru geliyor. Hem İspanya’dan hem Hırvatistan’dan gelen bu 2 uçak, THK’nın hangarında bekleyen uçaklardan
    @erefefik

3. https://www.haberturk.com/son-dakika...aniyor-3150405

Orman yangınları mücadele eden illerimizden Antalya'nın da aralarında olduğu pek çok ilde elektrik kesintileri yaşandı. Bu iller arasında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Tekirdağ, Kocaeli yer aldı. BEDAŞ, CK Enerji Boğaziçi Elektrik gibi sitelere de erişim sağlanamadı. Öte yandan Enerji Bakanlığı, yangın bölgelerinde kontrollü kesinti olduğunu, bakanlık olarak acil koordinasyon merkezinin kurulduğunu açıkladı...
    Bu illerin çoğunda yangın yoktu.

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Tekirdağ, Kocaeli, Gaziantep, Konya, Adana, Mersin, Kırklareli, Hatay, Uşak, Manisa
    Diğer başlıkta bu kesintilerin olacağını ama uzun süreceğini yazmıştım. 15 gün sürecek kesintiler bekliyorum.
    @erefefik

4. Abd 10 yıllıklar 1,1650. Altın fiyatlarının uçması lazım. Ama uçmuyor.
    @erefefik

5. #SONDAKİKA
    Antalya'nın Demre ilçesinde, ayrı bir orman yangınının başladığı rapor ediliyor.

Ankara Nallıhan'da da yeni bir orman yangını var.
    @erefefik

6.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Pekiii atalarının etnik milliyetçilerin kellesini kopardığını gururla anlatıyorsun da ben burada PKK/hdp'li Kürtçülere vururken onları lanetlerken niçin onlara arka çıkıyorsun çıkmıyorum ben de onları lanetliyorum diyorsan bunu hangi yorumlarında yazdığını göster.. Sen burada Türk ulusu için çarpışan Korucu Kürtlerin aşağılandığını hiç gördün mü tersine onları katleden PKK/hdp'lilerin leşlerinin alınmasını istedim, sen de istedin mi? AleviTürk katliamları yapanlar esas olarak İdrisiBitlisinin mirasçısı Kürt tarikatlarında yetişenlerdir..

Sen de benim gibi Topal Osman'la gurur duyuyorsan Akapenin ve YeniCHP'nin Kürdistan Açılımlarını lanetleyen biri olmalısın değil mi? Sen de eğer HDP'liler barış istiyorlarsa bugüne kadar yaptıkları terörden katliamlardan pişmanlıklarını bildirsinler.. Bağışlanmaları için Kürdistan'dan Kürtçe eğitim dilinden vazgeçtiklerini açıklasınlar... Bir daha asla etnik partileri desteklemeyeceklerine and içsinler.. Biz PKK'yız diye haykıran Eşbaşkanları vatan haini ilan etsinler Apo'nun Demirtaş'ın ipini biz çekelim desinler.. Kürt sorunu Kürdistan isteyenlerin sorunudur bizim öyle bir sorunumuz yok desinler... Suriye ve Irak'da yaptıkları gibi ülkelerine ihanet etmeyeceklerine, Korucu Kürtler gibi Türk ulusuna hizmet edeceklerine and içsinler diyorsun değil mi? Türk ulusu Ermeni ve Rumları ilk ayaklanmalarında kovmasına karşı biz Kürtleri Sünni dindaş olduğumuz için bir çok kez bağışladı bunu biliyoruz ve minnet ediyoruz desinler, değil mi? Kabuletmezler ise onları vatana ihanetle suçlayıp Türk halkının düşmanı ilan edeceksin, buralarda bir sıkıntı yok değil mi?
    Bunlar romantik takılarak

Nazım olacaklarını zanneden,

vatansız halk,

vatansız adalet,

vatansız demokrasi,

vatansız aş

olduğuna inanan zavallılar...

Nuri Bey siz neden bahsediyorsunuz

bırakın bir ülkücüyü

Mustafa Kemal gelse

kapıdan içeri almayacaklar işgal etmiş partiyi...

Seçmenini Tayyip nefreti ile afyonlayarak

partiyi savaş verdiği Batıya altın tepside sunanlar işgal etmiş...

Hey allahım yazılanlara bakıyorum bakıyorum da bu chp neymiş arkadaş.CHP yıllardır zurnanın son deliği.Solcular bu memleketde ne zaman iktidara gelmiş ki.Arada bir iki koalisyon o kadar.Memleketin bu hali tamamen sağ iktidarların eseridir.CHP öyle dese ne olacak böyle dese ne olacak.Bu memleketi batıya altın tepside sunanlar falan dendi mi komik olmuş sunsalar ne olacak sunmasalar ne olacak,dediklerinin ne hükmü var.Memleketin bu halinden akp ve mhp sorumludur ,onlar bu hale getirdi.Lafı dolandırmanın alemi yok,güç onlarda bu politikalar onların politikaları.CHP iktidara gelir icraatlarda bulunur o zaman doğru yaptı yanlış yaptı deriz.Yahu memlekette 30 yaşına gelen adam çocukluğunu çıkar akp ve fettullahçıların iktidarı 15 temmuz sonrasında da akp ve mhp iktidarı dışında iktidar görmedi ki.

8. Nuri Bey siz neden bahsediyorsunuz

bırakın bir ülkücüyü

Mustafa Kemal gelse

kapıdan içeri almayacaklar işgal etmiş partiyi...
    Almazlar...Almazlar da Atatürk Ülkücü değildir. Nutuk okuduysanız; Türkçülük ve İslamcılık Siyasetlerinin karşısında olduğunu açıkça yazmıştır. Şaşırdığım konu, bu forumda Atatürkçüyüm, Kemalistim diyen tonla katılımcı var.

Ben bu forumda defalarca Atatürk'ü eleştirdim. Bana defalarca saldırıldı. Kendisine solcuyum ve Atatürkçüyüm diyen tonla katılımcı var.

Meteposta geldi yazdı işte, ''Atatürk Ülkücü'dür'' dedi. Zamanında Erbakan Hoca da ''Atatürk sağ olsaydı, gelip Refah Partisine katılırdı'' demişti.

Kendisine Atatürkçü'yüm, Kemalistim diyen buyursun, gelsin cevap versin abi.

Ama en azından Nutuk okumuş olan gelsin. ))))))))))))))))))))

Not: Bende ''Söylev'' var. Hıfzı Veldet Velidedeoğlu'nun düzenlediği Söylev. Kuran tefsirlerini bozuyorlar. Ondan yazdım. Sayfa sayıları farklı olabilir.
    @erefefik

Sayfa 702/1002 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •