6.21 verdi 5.75 yazdığım...neyse fark etmez zaten oraya doğru gidiyor bugün 6.07 görüldü,patron ve elemanları devamlı olumlu kap attıkça hissenin düşüşü ilginç,galiba kapı hisseye gel,gel yapıp satması için,yoksa bunun izahı yok...nrmalde bir filim dönüyor kokusu yakında çıkar.
Zamanında bedelliye katılmıştım bunda beni bayağı yormuştu,şimdide öyle gibi, o zamanlar 4 cıvarındaydı beni bayağı bekletmişti peşi malum 10 üstü,peşinden 5.80-9 arası gitgel yaptı,5.90 maliyetlen 7 üstünden göndermiştik,6.70 olmuş birgün,ne oldu derken bayan hanımve ekibi hisse satışına gitmiş,yani borsayı arpalık gibi görüyor şirket sahipleri,zaten 1 yıl önce bedelliye gitmişsin bu hisse satımı ne ?,zaten bedelli zamanı belirtmiştim zor kağıt diye,şimdi zorluğu pekişmiş oldu,sanırım bugün 6 altı yoklaması yapacak gibi...ytd.
6 altı yoklamasını yaptı eski indiği seviye olarak 5.80 dokunması yaptı,8-9 neresi burası neresi,hisse satmış olma ihtimali dışında başka şeylerde olabilirmi acep ???
Patroniçe milletlen iyi kafa buluyor,esasında 5.80-90 buradan dönmesi lazımdı,dönmedi şu ana kadar,galiba biraz daha aşağıya basma hesapları yapıyorlar,çünkü her indirdiği kademeden biraz daha aşağıya veriyor hergün...ytd.
Bunların her yatırım yapmasının altında bir hinlik var,yani yatırım yapacak oldukların yerin parasını ky'dan çıkartıyor olması,ülkenin zaten çivisi çıkmış fırsat bu diyorlar...ytd.
Yer İmleri