Sayfa 376/919 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. İyi guzel Sn lionneste yukarı sürse kime satacak. şu an gelen bilançolara bakınca krontun esamesi okunmayabilir.Her şey bilanço mu degil ama algı böyle oluşturuluyor. Eğer toplayacaksa da ilgi azaldıkça daha asagilardan toplar. Yani kisada malesef isler iyi degil gibi. Sizden ricam 2022 katar dunya kupasında ki statlara kront un kurulum yapacağından bahsediliyordu bu konu da bilginiz var mi? paylasirsaniz sevinirim iyi akşamlar.

2.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    İyi guzel Sn lionneste yukarı sürse kime satacak. şu an gelen bilançolara bakınca krontun esamesi okunmayabilir.Her şey bilanço mu degil ama algı böyle oluşturuluyor. Eğer toplayacaksa da ilgi azaldıkça daha asagilardan toplar. Yani kisada malesef isler iyi degil gibi. Sizden ricam 2022 katar dunya kupasında ki statlara kront un kurulum yapacağından bahsediliyordu bu konu da bilginiz var mi? paylasirsaniz sevinirim iyi akşamlar.
    var , şirketten geçen sene öğrendiğim bilgiyi i aktrrayım.. orayla şirket uzun zamandır ilgilenmiyor... muhtemelen o iş iptal oldu kron açısından..

bunu da şirketi telefonla arayarak Genel Müdür Yardımcısı den öğrendim geçen sene..
    Son düzenleme : lionnes; 09-08-2021 saat: 23:44.

3.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    İyi guzel Sn lionneste yukarı sürse kime satacak. şu an gelen bilançolara bakınca krontun esamesi okunmayabilir.Her şey bilanço mu degil ama algı böyle oluşturuluyor. Eğer toplayacaksa da ilgi azaldıkça daha asagilardan toplar. Yani kisada malesef isler iyi degil gibi. Sizden ricam 2022 katar dunya kupasında ki statlara kront un kurulum yapacağından bahsediliyordu bu konu da bilginiz var mi? paylasirsaniz sevinirim iyi akşamlar.
    uzayfksına sürerse balinalar ve ky sıraya girer almak için birbirine yerler ...

yine en çok kazanan kim mi olur takrar ipucu vereyim..

ilk harfi S son harfi k ve Bey ibaresi var sonunda

4 maddeyi boşuna yazmadım ..

fiyatlamalarda tabi ki önemli olan finansallardır , sektör haberleridir... ancak ayrıca psikolijidir hatta büyük bölüm psikolojiyle ilgilidir...

4. Tarım ve Orman Bakanlığı siber saldırı iddialarını doğruladı

https://www.birgun.net/haber/tarim-v...gruladi-354624

https://www.haberturk.com/tarim-ve-o...aldiri-3157759
    Son düzenleme : lionnes; 10-08-2021 saat: 01:42.

5. 4 yili askin suredir Kron hissesi tasiyorum, 15 yillik, Iran alacaklari zamanlari dahil, gecmis zamanlarini da inceledim. Ben boyle kisa surede boyle calkantili hareket hatirlamiyorum.

Bu hareketin bence iki aciklamasi olabilir: Birincisi, hisse bu fiyatlara iki senede 10 liralardan geldi, spek 10 liralardan topladi ve 50-60 araliginda 6 ay kadar tutup bu fiyatlari normal gibi gostererek 50lerden 30lara kadar cekip 2 senede 3-4 kat para kazanmis olacak.

ikincisi, sirket gercekten buyuyor ve bazilari su anki bilanco olmasa da 3-5 sene sonraki bilancoya yatirim yapiyor ve siddetli buyume ongoruyor. Yeterli toparlamayi yapamadilar ancak haber vakti de cok daraldigindan cirpma islemini siddetlendirdiler.

Benim 8-10 araliginda baski zamani soyledigim bir soz vardi, baskinin, cirkinligin siddeti, beklentinin buyuklugu ile orantilidir. 60lardan girmis bazilari su an yasadiklarimiza baski diyor. O zamanki baski, suruncemeye alma, bezdirme yolu ile yapilan bir baski idi, zamana yayilmis acelesi olmayan bir baski. Uzun vadeli yatirimlari pek dusunmeyen, kisa zamanda kat kat kazanmak isteyen kucuk yatirimci icin kolay degildi. Ancak su anki farkli. Su an pek acelesi olan birisinin, yakana yapisip, gozlerini pertleterek, saga sola savurmasi yolu ile korkutma durumu var. Buyuk dalgalarda senin kucuk teknen yutulur demekle kalmiyor, firtina ve gokgurultulerini basindan boca ediyor.

Yani bezdirme, unutturma baskisi degil, korkutma, korkuyu siddetle hatirlatma yontemi var.

Olayin baska aciklamalari da olabilir elbet, ama benim aklima gelen bu iki secenekten, eger birincisi yapilacak olsaydi, bu sekilde duvarlara vurarak cirpma seklinde olmazdi herhalde diye dusunuyorum.

Hikayenin sonunu merak ediyorum diyecegim ama bu kitabin bitmesi demek olur. Ben seninle beraber romanlar yazmak istiyorum Kront. Yarida kalan yaz dizilerine degil, sezonlar surecek klasiklere konu olacak.

Yatirim tavsiyesi degildir.
    Son düzenleme : Usta; 10-08-2021 saat: 04:10.

6.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    4 yili askin suredir Kron hissesi tasiyorum, 15 yillik, Iran alacaklari zamanlari dahil, gecmis zamanlarini da inceledim. Ben boyle kisa surede boyle calkantili hareket hatirlamiyorum.

Bu hareketin bence iki aciklamasi olabilir: Birincisi, hisse bu fiyatlara iki senede 10 liralardan geldi, spek 10 liralardan topladi ve 50-60 araliginda 6 ay kadar tutup bu fiyatlari normal gibi gostererek 50lerden 30lara kadar cekip 2 senede 3-4 kat para kazanmis olacak.

ikincisi, sirket gercekten buyuyor ve bazilari su anki bilanco olmasa da 3-5 sene sonraki bilancoya yatirim yapiyor ve siddetli buyume ongoruyor. Yeterli toparlamayi yapamadilar ancak haber vakti de cok daraldigindan cirpma islemini siddetlendirdiler.

Benim 8-10 araliginda baski zamani soyledigim bir soz vardi, baskinin, cirkinligin siddeti, beklentinin buyuklugu ile orantilidir. 60lardan girmis bazilari su an yasadiklarimiza baski diyor. O zamanki baski, suruncemeye alma, bezdirme yolu ile yapilan bir baski idi, zamana yayilmis acelesi olmayan bir baski. Uzun vadeli yatirimlari pek dusunmeyen, kisa zamanda kat kat kazanmak isteyen kucuk yatirimci icin kolay degildi. Ancak su anki farkli. Su an pek acelesi olan birisinin, yakana yapisip, gozlerini pertleterek, saga sola savurmasi yolu ile korkutma durumu var. Buyuk dalgalarda senin kucuk teknen yutulur demekle kalmiyor, firtina ve gokgurultulerini basindan boca ediyor.

Yani bezdirme, unutturma baskisi degil, korkutma, korkuyu siddetle hatirlatma yontemi var.

Olayin baska aciklamalari da olabilir elbet, ama benim aklima gelen bu iki secenekten, eger birincisi yapilacak olsaydi, bu sekilde duvarlara vurarak cirpma seklinde olmazdi herhalde diye dusunuyorum.

Hikayenin sonunu merak ediyorum diyecegim ama bu kitabin bitmesi demek olur. Ben seninle beraber romanlar yazmak istiyorum Kront. Yarida kalan yaz dizilerine degil, sezonlar surecek klasiklere konu olacak.

Yatirim tavsiyesi degildir.
    Sonu nefis olmuş,bunun için şifremi unutmuştum yeniledim geldim ,tebrikler.
    Hisseye gelince haftalarca tuttum 53 maliyet falandı. Geçen hafta sattım 50 gibi ertesi gün tavan yaptı. Sonrasi gün 60 görüp 55 e geri gelince dedim oğlum bu gider ,elimdeki bryatlari satıp aldık. Yüzde 17 gibi zarar var. Bryat da o günden beri totaldw yüzde 15 gitti. Yani inanılmaz sinir oldum. Çaresizce bekliyorum. 53 olsa veririm diyorum ama kisada hayal oldu sanki.

7. https://ironsphere.com/2021/07/are-w...cope-and-cost/

...We are seeing a dramatic shift in this pattern, and today within our client base, which expanded 67% in 2021,

müşteri tabanı yüzde 67 artmış olan ironsphere var 2021 ilk yarısında ... dolar 8,5 larda ortalama olarak ..

seneye yüzde 10-15 artsa dolar enflasyon kadar 9-9,5 arası olur usdtry..

seneye ironspherin müsteri tabanı yine yüzde 40-60 arası artsa 2 senede yüzde 100 den fazla artış demek olur bu

2022 yılında 5-6 milyon dolar satış ironsphere yapabilir bu da 50 milyon tl satış demek olur 2022 yılında ..

Kron türkiye de 50 milyon satış yapsa 2022 yılı 100 milyon satış olma ihtimali var ..

borsa, 2022 yılı başındada 2022 sonunu fiyatlama ihtimali olan bir yerdir ama tabi illa 2022 başlarında fiyatlama olacak diye bir şey de yok

bu sene yıllık 20 milyon tl arge ve 26 milyon tl pazarlama yatırımları olacak gibi orantısal olarak hesplarsa geçmiş senelere göre ..

seneye de 24-25 milyon tl arge ve 30 milyon tl pazarlama yatırımıları olacak

yani, yıllık satışın 55 milyon tlerde olduğu bi şirkette bu sene ve seneye yapcağı yatırım 100 milyon tl yatırım demek bu ..

Spek Bey , uzayfksının bütün şartlar var diğer 4 maddeyi de eklersek ..

BU da şimdilik son yazım 2023-2024 yani 2 sene sonra tekrar yazarım .. kal sağlıcakla Spek Bey.
    Son düzenleme : lionnes; 11-08-2021 saat: 16:33.

8.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    https://ironsphere.com/2021/07/are-w...cope-and-cost/

...We are seeing a dramatic shift in this pattern, and today within our client base, which expanded 67% in 2021,

müşteri tabanı yüzde 67 artmış olan ironsphere var 2021 ilk yarısında ... dolar 8,5 larda ortalama olarak ..

seneye yüzde 10-15 artsa dolar enflasyon kadar 9-9,5 arası olur usdtry..

seneye ironspherin müsteri tabanı yine yüzde 40-60 arası artsa 2 senede yüzde 100 den fazla artış demek olur bu

2022 yılında 5-6 milyon dolar satış ironsphere yapabilir bu da 50 milyon tl satış demek olur 2022 yılında ..

Kron türkiye de 50 milyon satış yapsa 2022 yılı 100 milyon satış olma ihtimali var ..

borsa, 2022 yılı başındada 2022 sonunu fiyatlama ihtimali olan bir yerdir ama tabi illa 2022 başlarında fiyatlama olacak diye bir şey de yok

bu sene yıllık 20 milyon tl arge ve 26 milyon tl pazarlama yatırımları olacak gibi orantısal olarak hesplarsa geçmiş senelere göre ..

seneye de 24-25 milyon tl arge ve 30 milyon tl pazarlama yatırımıları olacak

yani, yıllık satışın 55 milyon tlerde olduğu bi şirkette bu sene ve seneye yapcağı yatırım 100 milyon tl yatırım demek bu ..

Spek Bey , uzayfksının bütün şartlar var diğer 4 maddeyi de eklersek ..

BU da şimdilik son yazım 2023-2024 yani 2 sene sonra tekrar yazarım .. kal sağlıcakla Spek Bey.
    geçmiş senelerin oranına göre de 2024 yılında arge ve pazarlamaya 100 milyon tl harcayacak şirket.. yani şu an 2 senede yaptığı yatırım harcamasını 1 senede yapacak ..

bu hesaba göre de 2024 e kadar bu seneden itibaren toplam 300 milyon tl civarı yatrıım yapmış olacak arge ve pazarlamaya..

ve Yıllık satışları 55 milyon tl civarı şu an ..

Spek Bey kal sağlıcakla ..

Arada bunu dinle ... iyi geliyor rahatlatıyor..

https://www.youtube.com/watch?v=ngH0fkiNo-g

Eminem - You Don't Know (Official Music Video) ft. 50 Cent, Cashis, Lloyd Banks

Sayfa 376/919 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •