Sayfa 378/919 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Telefon numarası internet sitelerinde mevcut. Ankara ve İstanbul numaraları var. Şirket hisse fiyatı İle ilgili sorulara cevap veremez. Farklı sorularınızı iletebilirsiniz. Ben defalarca görüştüm. Fiyatın düşmesi konusuna gelince aynı hızda çıktığı zamanlarda oldu. Ben yaklaşık 5 yıldır bu hisseyi taşıyorum. Maalesef dönemsellikten uzaklaşamadı. Bu hep böyle gidecek anlamı çıkarılmasın. Yeterli olgunluğa ulaştığında ( ciro, kar,efk gibi) bu dönemsellikten çıkacaktır. Ar-Ge ve pazarlamaya yüksek oranda para aktarması hep umutların taze kalmasına neden oluyor. Bu hisseyi taşımak çok sabır gerektirir. Ama sonuçlar hep iyi olmuştur. Önemli olan vadeniz. En az 1 yıl olmalı. Saygılarımla.

Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
    Aradım zaten hocam. Ayak yapiyo adiler. Çok adiler. Evden çalışıyormuş güya yatırımcı ilişkileri. Ona da mail atin3 deniyor Terbiyesiz bunlar o kadar zarar var cevap veren yok.

2. Kront neden hiç kap'a iş anlaşması bildirimi göndermiyor?

3-4 senedir ABD pazarında alınacak işleri bekliyoruz. Acaba alınamıyor mu? yoksa alınıyor ama "gizlilik sözleşmesi vs..." nedenlerden kap'a verilmiyor mu?

3. Spek Bey, kron için siber güvenlik şirketi diye, hep siber güvenlik ürünlerini konuuyoruz da kron, telekom çözümleri de üretiyor.

Hatta Lütfi Bey geçen sene bloombergte 1-2 telekom ürününü küresel ürün yapma hedefi koymuştu.Onlardan satış olarak bi gelişme varmı acaba ?

ee bu kadar arge ve pazarlama hem de her dönem artarak yapılan arge ve pazarlama yatırımları boşuna yapılmıyordur diye düşünüyorum, bunu da bi düşün Sayın Spek Bey ...

uzayfksı için , daha önce yazdığım 4 madde ve ekstra şimdi yazdığım var ama sen neden daha inatlaşıyorsun Sayın Spek Bey?

1 madde daha koyayım Sayın Spek Bey, bu kadar yatırımlara rağmen ,şirket çok ketum kapa da haber göndermiyor.. ( bu madde, Spek Bey için yardımcı madde olarak geçer hisse fiyatlamasında )

oldu sana 6 madde uzayfksı için Sayın Spek Bey..

uzyfksında kazançlı kimin olacağına dar de ipucu verdim Spek Bey.. yine vereyim ilk harfi S son harfi k sonunda Bey ibaresi var
    Son düzenleme : lionnes; 13-08-2021 saat: 15:43.

4. Guzel bir noktaya parmak bastiniz sayin lionnes. Bu sirket siber guvenlik yaninda, telekom yazilimlari da sunuyor. Aslinda, Kron, Telekom urunleri sunan bir sirket olarak kurulmustu, siber guvenlik urunumuz, yakin alan oldugu icin, daha sonra uretildi ve su an en onemli urunumuz halinde.

Ve bu yapilan yatirimlarla, bir nevi start up gibi kac tane urun uzerine calisiyorlardir diye dusunuyorum ben. Bir startup'in basarili olmasi kolay degildir ama bir basarili oldu mu, getirisi cok cok fazladir. Kron bu basariyi gosterdi, dolayisi ile ben bir start up'a yatirim yapacaksam, bu alanlarda basarili olma ihtimali yuksek, tecrubelilere yatirim yapmayi tercih ederim. Ama kendi tercihimdir ve yatirim tavsiyesi degildir.

Bakalim, baska yakin, yan alanlarda urunlerimiz cikacak mi. Yakin o kadar cok alan var ki. Ama bu isler ha deyince olmaz.

Yatirim tavsiyesi degildir

5. +6 dan -1 ... Her cuma aynı tecavüz. 60 tan 43 e...

6.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    sayın usta yazın bi kaç kelime siz ne düşünüyorsunuz bu 1-2 telekom ürünün küresel olma durumu ve satışlara etkisini..
    Boyle bir zamanda, hisse devamli duserken, daha fazla olumlu sey yazmak istemiyorum. Yazacagimi yazdim zaten.

Ancak telekom urunlerinden cok, siber guvenlik urunlerinin daha genis yelpazeye erisebilmesinden dolayi, getirisinin daha fazla olabilecegini dusunuyorum. Ha, telekom urunu satinca, yaninda bu guvenlik urununu de alirlar, onlar da multi tenant'tan dolayi yuzlerce musteriye ulastirir, o zaman baska.

Diger taraftan, urunlerin PoC sureci uzun suruyor. Yani teste simdi baslasalar, aylar alabiliyor, covid sureci daha da uzatmis olabilir. Bu anlamda, yillik faaliyet raporunda, 2021 satislarinin 'cok iyi' olmasini beklediklerini soylediklerine gore, bu test asamasindaki satislardan dolayidir, yani onlerini gormeden oyle bir ifade kullanmazlar. Ha, onlarin cok iyi dedikleri, ne kadar iyi olabilir, orasi ayridir, benim icin enflasyon dahil %50 bir hasilat artisi iyidir. Yani 100 milyonluk bir yillik hasilat. Ha, bu bilanco da tek basina su anki hisse fiyatini vermez ama olusturacagi beklenti farkli yerlere goturebilir.

Surprizlere ise acigim

Su anki hareketin, beklentilerin gerceklesmeyecegini bazilarinin anlamasi gibi bir durumdan kaynaklandigini sanmiyorum. Tamamen teknik gibi, once flama yukari kirmis gibi gosterip mali verdiler, simdi de asagi kirmis gibi gostermeye calisiyor olabilirler. Umarim oyledir

7.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Boyle bir zamanda, hisse devamli duserken, daha fazla olumlu sey yazmak istemiyorum. Yazacagimi yazdim zaten.

Ancak telekom urunlerinden cok, siber guvenlik urunlerinin daha genis yelpazeye erisebilmesinden dolayi, getirisinin daha fazla olabilecegini dusunuyorum. Ha, telekom urunu satinca, yaninda bu guvenlik urununu de alirlar, onlar da multi tenant'tan dolayi yuzlerce musteriye ulastirir, o zaman baska.

Diger taraftan, urunlerin PoC sureci uzun suruyor. Yani teste simdi baslasalar, aylar alabiliyor, covid sureci daha da uzatmis olabilir. Bu anlamda, yillik faaliyet raporunda, 2021 satislarinin 'cok iyi' olmasini beklediklerini soylediklerine gore, bu test asamasindaki satislardan dolayidir, yani onlerini gormeden oyle bir ifade kullanmazlar. Ha, onlarin cok iyi dedikleri, ne kadar iyi olabilir, orasi ayridir, benim icin enflasyon dahil %50 bir hasilat artisi iyidir. Yani 100 milyonluk bir yillik hasilat. Ha, bu bilanco da tek basina su anki hisse fiyatini vermez ama olusturacagi beklenti farkli yerlere goturebilir.

sağolun cevabınız için .

8. herşeyi açık açık yazdığım içim bana mı kızdın Spek Bey...

bak o elindekileri kısa vadede alamazlar belki ama yazdığım 6 maddeyi ilerde ( yarın da olbilir daha uzun bi süre de ) balinalar veya bazı iş adamları farkettiklerinde elinde bi kaç lotla dolaşırsın , senin Spek BEYLİĞİN falan kalmaz

https://tr.investing.com/etfs/bug

Global X Cybersecurity
    Son düzenleme : lionnes; 13-08-2021 saat: 18:40.

Sayfa 378/919 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •