o uzun yesıl bar geldı 156500 ustu long olur...
o uzun yesıl bar geldı 156500 ustu long olur...
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
yine hacim oluşmadı.
bu kaçıncı bilmiyorum böyle hacimsiz yukarı ters köşe yapınca devamında piyasayı mala doyuruyor.
yurtdışının pozitife dönmesi dışında pek bir olayı da yok.
audentes Fortuna iuvat
Sevgili nosfecagri,
Geçtiğimiz 2 hafta iyi mal çekildi piyasadan...
Ve hacimliydi de...
O yüzden dün akşam da yazdım duygular bir kenara, piyasa gerçekleri diğer tarafa...
Bu çıkış o yüzden hiç şaşirtıcı değil...
Trend de olan tahtalarda sadece fırsat verdi alım için...
Kısmet bakalım...
Evet yabancı 2 haftadır yüklü mal alıyor.Ama bu her şey değildir.Bence şuanda sp500 yani global endeksler her şeydir..
onlar stabilse problem yok..ama olur da onlara %15/20 çakarlarsa bıst hakkıyla bundan nasiplenir.
mesela yabancı 4 aya dağılan alış yapabiliyor..bu arada endeks %15 te düşebiliyor..
kişisel kanaatim sp500 de bu sefer düzeltme bekliyorum..DXY(93.4),BRENT(67),SP500 İSTATİSTİKLERİ(daha önce forumda yayımladım...BUNLARA BAKINCA TEYİTLİ OLUYOR.
BU ORTA VADELİ DÜŞÜŞ sadece hisse almam için önemli..ocak ayından beri hisse yok
oldu oldu olmadı vobda boğuşuruz.ama temennim orta vadeli bir yerden hisse alıp vobu bırakmak.
nacizane fikrim, spotta çalışıp vadelide çalışmayan sistem aslında spotta da çalışmıyor olma ihtimali var... yani spotta karlı gibi gözükse de time value of money kısmında cortluyor olma ihtimali yüksek, bizdeki enflasyon ortamında... spottaki kardan komisyon düştükten sonra hala getiri faiz getirisinin üstünde mi kontrol etmek lazım, uzun vadeli bileşiğini filan da hesaplayıp...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
extra bısey yapmazsa gırecek tekrar kanala
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Yer İmleri