Senet ykb 158 bin dönüşünde 252 ile 262 arasında GAP bırakmıştı az önce geyiğin 20 22 arası GAP i nasıl dolduysa buda tersi 1,87 den geldi bu GAP i doldurdu bu bedava paraydi değerlendirdik Ali Koç a sevgiler hissesine sahip çıkan adam gibi adam
yeter kardeşim ben sizin günde 5 defa kendinizi övmenizden muzdaribim.... birisi yanlışlıkla bir soru sordu 4 kendinizi övdüğünüz mesaj sonrası soruyu tekrar etti ve ikinci kısmını "köşenize çekilseniz" hiç kaale almadınız... açık yazdığıumı düşünüyorum. karel ile ilgili mesajınızı karele, Thy ile ilgili mesajınızı THY ye ne bileyim kendinizi övme mesajınızı başka yertlere yazın. geçin aynanın karşısına istediğiniz kadar söyleyin... nereye düşer? bitti? kaç defa Ayhan yavrucu maslak tekrarınız oldu kaç defa kendinizi övdünüz... lütfen mesajlarınızı okuyun ve insanlara insan olduğu için acıyın biraz...
anlamıyor musunuz siz her defasında kendinizi övdüğünüzde her mesaj tekrarında dudaklar kıpırdıyor ama hayırla yad edilmiyorsunuz... ne olur buraları daha fazla kirletmeden sadece bilgi elde edebilsek....
öğretmiyorsunuz farkında değil misiniz? adam satmamış ve ceremesini çekiyor. benim gibi ALARK sahibi olup topicte bir gelişme mi var diye her defasında girdiğimde sizin maalesef bilgi düzeyi sıfır olan olsa da sürekli tekrarladığınız için anlamı kalmayan safsataları okumak durumunda kalıyoruz...
demin yazdınız analiz ile ilgili kısmı peki bugün yazdığınız mesajlardan kaç tanesi ben demiştim değil de bilgi yüklü...
lütfen yeter
Yer İmleri