Bu volatileye KY dayanamiyor diye o tarz agresif yonetimi biraktik demislerdi
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu volatileye KY dayanamiyor diye o tarz agresif yonetimi biraktik demislerdi
Saygilar.
Ipb ye girisim bi gun %4 yukseldikten sonra olmustu. Ertesi gun portfoyun %10 unu yatirmistim. Daha sonra yine iyi gitti portfoyun %15 ini daha ekledim. Son 6-7 aya kadar fena kazanc elde etmedim. Fakat son 6-7 aylik durumu cok ilginc geliyordu.
Demekki agresif yonetim tarzini birakmislar bu nedenleymis. Agresif yonetim tarzini biraktik diye nerede demislerdi hatirliyor musunuz sn. onurbey ?
Bu bilgiyi youtube videolarindan degilde telefonla aradigimda edinmistim.
Bugun ipb getirisi kac gorunuyor![]()
Saygilar.
Tesekkurler sn onurbey. Yarin bende bir aramayi dusunuyorum. Su an ipb -0,20 , gbc ise -0,55 gozukmekte. Fakat uzun zaman oldu ipb portfoyu degistirmistir diye dusunuyorum.
Bu arada ingilizler , tr yi kirmizi listeden cikarmamislar. Ingiliz basini yaniltici oldu , asparagas haber verdiler. Bist ulastirma ve turizm endeksi 2-3 gundur iyi gidiyordu.
volatiliteye küçük yatırımcı dayanamıyorsa ve volatil bir yönetim tarzının çok kazandıracağına eminsen ky'ya yansıtma o volatiliteyi dimi..çok kazandığın günler artan parayı kasanda biriktir, kaybettiğin günlerde ekleme yap kaybı sıfırla. ne sen müşteri kaybet ne müşteri stres yaşasın. yapamıyorsan o kadar basit değilmiş demekki..suçu ky'ya yıkmak kolay. (not: rpd bunu başarmış olabilir)Originally Posted by onurbey
Son düzenleme : friendly_1980; 27-08-2021 saat: 00:07.
Yer İmleri