Artan

286,25 9.99 18:10
36,84 9.97 18:10
21,06 9.97 18:10
23,86 9.95 18:10
11,49 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

23,76 -10 18:10
127,80 -10 18:10
42,32 -10 18:10
24,30 -10 18:10
9.982,50 -9.99 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

22.096.596.064,35 18:10
15.225.828.909,20 18:10
10.879.942.918,56 18:10
9.534.644.097,80 18:10
8.698.068.214,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    IPB fonu geçen sene bu zamanlar çok enteresan getiriler elde ediyordu. %7-8 hatta %10 yaptığı günler oluyordu. Ne ilginç günlerdi onlar...
    Bu volatileye KY dayanamiyor diye o tarz agresif yonetimi biraktik demislerdi
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Saygilar.

o mesajlarını atlamışım. teşekkürler
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    IPB fonu geçen sene bu zamanlar çok enteresan getiriler elde ediyordu. %7-8 hatta %10 yaptığı günler oluyordu. Ne ilginç günlerdi onlar...
     Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Saygilar.

Ipb ye girisim bi gun %4 yukseldikten sonra olmustu. Ertesi gun portfoyun %10 unu yatirmistim. Daha sonra yine iyi gitti portfoyun %15 ini daha ekledim. Son 6-7 aya kadar fena kazanc elde etmedim. Fakat son 6-7 aylik durumu cok ilginc geliyordu.

Demekki agresif yonetim tarzini birakmislar bu nedenleymis. Agresif yonetim tarzini biraktik diye nerede demislerdi hatirliyor musunuz sn. onurbey ?

4.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Ipb ye girisim bi gun %4 yukseldikten sonra olmustu. Ertesi gun portfoyun %10 unu yatirmistim. Daha sonra yine iyi gitti portfoyun %15 ini daha ekledim. Son 6-7 aya kadar fena kazanc elde etmedim. Fakat son 6-7 aylik durumu cok ilginc geliyordu.

Demekki agresif yonetim tarzini birakmislar bu nedenleymis. Agresif yonetim tarzini biraktik diye nerede demislerdi hatirliyor musunuz sn. onurbey ?
    Bu bilgiyi youtube videolarindan degilde telefonla aradigimda edinmistim.
    Bugun ipb getirisi kac gorunuyor
    Saygilar.

5.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Bu bilgiyi youtube videolarindan degilde telefonla aradigimda edinmistim.
    Bugun ipb getirisi kac gorunuyor
    Saygilar.

Tesekkurler sn onurbey. Yarin bende bir aramayi dusunuyorum. Su an ipb -0,20 , gbc ise -0,55 gozukmekte. Fakat uzun zaman oldu ipb portfoyu degistirmistir diye dusunuyorum.

Bu arada ingilizler , tr yi kirmizi listeden cikarmamislar. Ingiliz basini yaniltici oldu , asparagas haber verdiler. Bist ulastirma ve turizm endeksi 2-3 gundur iyi gidiyordu.

6.  Alıntı Originally Posted by onurbey
    Saygilar.
    volatiliteye küçük yatırımcı dayanamıyorsa ve volatil bir yönetim tarzının çok kazandıracağına eminsen ky'ya yansıtma o volatiliteyi dimi..çok kazandığın günler artan parayı kasanda biriktir, kaybettiğin günlerde ekleme yap kaybı sıfırla. ne sen müşteri kaybet ne müşteri stres yaşasın. yapamıyorsan o kadar basit değilmiş demekki..suçu ky'ya yıkmak kolay. (not: rpd bunu başarmış olabilir)
    Son düzenleme : friendly_1980; 27-08-2021 saat: 00:07.

7.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    volatiliteye küçük yatırımcı dayanamıyorsa ve volatil bir yönetim tarzının çok kazandıracağına eminsen ky'ya yansıtma o volatiliteyi dimi..çok kazandığın günler artan parayı kasanda biriktir, kaybettiğin günlerde ekleme yap kaybı sıfırla. ne sen müşteri kaybet ne müşteri stres yaşasın. yapamıyorsan o kadar basit değilmiş demekki..suçu ky'ya yıkmak kolay. (not: rpd bunu başarmış olabilir)
    Yatırım fonu yöneticilerinin fona giren paraları kendi ya da şirket hesabına veya kasasına koymak, elde ettikleri geliri gizlemek gibi bir yetkileri yoktur. Yaptıkları tüm alış-satışlar her ay bağımsız denetçiler tarafından denetlenir.

8.  Alıntı Originally Posted by w€d@t Yazıyı Oku
    Yatırım fonu yöneticilerinin fona giren paraları kendi ya da şirket hesabına veya kasasına koymak, elde ettikleri geliri gizlemek gibi bir yetkileri yoktur. Yaptıkları tüm alış-satışlar her ay bağımsız denetçiler tarafından denetlenir.
    bildiğiniz bir kanun veya yönetmelik maddesi varmı? gerçi zaten türkiyede denetleme mekanizması diye birşey varmıki: ) belki askeriyede, o bile uydurma.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •