Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 425/1004 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Buda 2. uyarı geçen cuma uyarısı yukarda
    Vıx cuma burada paylaştığım formasyonla hareketi başlattı , devamında bugunkü çanak hareketini yapıyor , şuanda bolinger üst banta sıkıştırdılar cons su
    yine parçalıyorlar yine 2019 daki gibi Acımadıki diyor bizim Ankara bebesi.
    beni takipçi peşindeki kuştaki bazı hacı hocalarla karıştırma Bulut sen beni unut yaparım anlamazsın
    dayan koçum ilk istasyona geldi dow

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Dow da %-3 ler grafta gösterdiğim gibi oyuncuların oyun alanı son zamanlar.
    Buda stoploss larının %-3 ler olarak belirlenmiş teknik olarak benim gördüğüm.
    bunun altında hareketler ara düzelmeden çıkıp %-9-10 arasına döner bana göre.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dow da günlükte OBO mevcut çalışırsa 34.300 ler hedef.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    08.08.2021 de bugunde belirttiğim simülasyon işliyor .%-3 aşağı gelen dow da
    stoploss seviyesinden alım geldi.
    mal dağıtımı tam anlamı ile devam ediyor bu ara düzeltmeler bana göre Ekim in ilk haftasına kadar düzeltmeye dönecek.
    teknik olarak %9-10 gibi aşağı hareket bekliyorum .
    33.600-32.500 dow da beklentim olan bantlar
    Cons bak koçum bunları iyi oku hisse net yönetimine ve bana iftira atıyorsun ya bu forumlarda herşey yazı ve graftır net olucan.
    senin patronun kuzu ya sor o sever simülasyonlu oyunları öngörümüzü bu kadar açık yazmışık hala yazıyorsun ya bulut elini neden açık etmiyor diye bunları yorumlayan adam ne pozisyonu almış olur bunuda anlıyamıyorsan LİMON sat koçuuuuuuuuuuuuuuuuuuum burada ne işin var.

Xbank aşağı boşluklu açmış. açılış seviyesinin hiç üzerine çıkamamış, gün içi dipten sadece 0,5 puan tepki vermiş, kapatmış.

Mb kararı ne olursa olsun bankaları sıkıntılı bir dönem bekliyor olabilir.
    audentes Fortuna iuvat

Bir dönem Çin'in en büyük gayrimenkul şirketiyken bugün en sorunlu şirketi olan
    Evergrande'nin ödeyemediği 305 milyar dolar borcu,
    teslim edemediği 1,4 milyon konutu var.
    Hükümetin bile kurtarmakta tereddüt ettiği şirket batarsa dünyayı nasıl etkileyecek?

https://www.indyturk.com/node/413476...ike-evergrande

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    Xbank aşağı boşluklu açmış. açılış seviyesinin hiç üzerine çıkamamış, gün içi dipten sadece 0,5 puan tepki vermiş, kapatmış.

Mb kararı ne olursa olsun bankaları sıkıntılı bir dönem bekliyor olabilir.
    Her zamanki şeyler, piyasa faiz indirimi gelmesin deye zopalıyor işte, karardan sonra fişekleme modu aktif olabilü, belli de olmaz tabii bu işler
    Hamdım Piştim Yandım

İş bankası 5,80 civarı defalarca şort sinyali verdi. En barizi de 1 Eylül günü oluşan bardı. Çok sağlam ayı formasyonuydu. Tabii x30 şortlarındaki teminat sıkıntısı yüzünden şortlayamadık, sonra arkasından baktık. Buraya da bir şey yazmadım.

Demek istediğim bazen teminat olayı teknik, diğer göstergeler vs herşeyin önüne geçebiliyor.
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    yarin enteresan bir gun olacak

8.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    yarin enteresan bir gun olacak
    sebep ? bişey mi kaçırdık acaba sn. hayek
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Sayfa 425/1004 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •