Sayfa 549/1002 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,385 - 4,392 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. harbiden htt zarar manyağı yapmış. bi tahvil fonunun bu kadar zarar yazdığını bilmezdim. borsamı la bu: ) aslında tefası'daki fon karşılaştırmadan excel formatında fon listesini indirip excel'in büyükten küçüğe sırala özelliğini kullanıp fonları getirilerine göre sıralayıp ona göre karar verseniz daha sağlıklı olur çok da zor bi iş değil yani.

2.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    IPB hisse tarafi dun 1.80 artisda idi. Turev tutmamis yine herhalde -0.16 gelmis Bi gun bu turev tutacak eskisi gibi +4 - +5 gorecegiz diye hala bekliyorum bu fonda

Tabi hisse dagilimida degismis olabilir. Bilemiyorum altan bilemiyorum.

https://youtu.be/blxezhKJyfc
    Sayin Black Mirror bende sizin googlesheetinizi takip ediyorum.Elinize saglik.Rica etsem OPB fonunu da ekleyebilir misiniz?
    Tesekkurler.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Burada verdiğiniz kıymetli bilgiler için herpinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
    sizlere aklım almadiği için birşey sormak istiyorum.
    döviz (dolar yada sterlin )banka hesabında açmak mı daha avantajlı yoksa döviz fonu , eurobond , borçlanma araçlarından fon almakmı daha avantajlı olur bir türlü çözemedim ,
    yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler
    selamlar saygılar
    Tüm Ekonomik Krizler Platonik AŞK Gibidir, Siz Acısını Dibine Kadar Yaşarsınız Ama Yaratıcısının Umurunda Bile Olmaz.....

4.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    harbiden htt zarar manyağı yapmış. bi tahvil fonunun bu kadar zarar yazdığını bilmezdim. borsamı la bu: ) aslında tefası'daki fon karşılaştırmadan excel formatında fon listesini indirip excel'in büyükten küçüğe sırala özelliğini kullanıp fonları getirilerine göre sıralayıp ona göre karar verseniz daha sağlıklı olur çok da zor bi iş değil yani.
    Geçmişte de bu oranlarda zarar yazdığı çok olmuştu.
    İşin tuhaf kısmı faiz indirimi kararı alınmasına rağmen faizlerin artması.
    İnen tek faiz mevduat faizi oldu, nkolay 19,5'tan 19 yaptı mesela.

5.  Alıntı Originally Posted by sabırlabeklerim Yazıyı Oku
    Burada verdiğiniz kıymetli bilgiler için herpinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
    döviz (dolar yada sterlin )banka hesabında açmak mı daha avantajlı yoksa döviz fonu , eurobond , borçlanma araçlarından fon almakmı daha avantajlı olur bir türlü çözemedim ,
    selamlar saygılar
    O konu çok sıkıntılı.
    Döviz fonu sadece dövize bağlı değil.
    Dayanak varlığı nedir o kısmı çok önemli.
    TDG alırsınız ABD faiz arttırır, sıkıntı yaşanır.
    IPV vb alırsınız bizim CDS'ler oynar sıkıntı yaşarsınız.
    Yabancı hisseye dayalı fon alırsınız o borsalar çöker sıkıntı olur.
    Döviz fonları kurla birlikte dayanak varlıkta yürürse iş görüyor.

Açıkçası ben şu ortamda doğru dürüst bir fon bulamadım,

6.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    harbiden htt zarar manyağı yapmış. bi tahvil fonunun bu kadar zarar yazdığını bilmezdim. borsamı la bu: ) aslında tefası'daki fon karşılaştırmadan excel formatında fon listesini indirip excel'in büyükten küçüğe sırala özelliğini kullanıp fonları getirilerine göre sıralayıp ona göre karar verseniz daha sağlıklı olur çok da zor bi iş değil yani.
    sözde o kadar kar yapacaktım.
    geçen hafta aldığım günden beri düşüyor.
    bugün faizler yine yükseldi.
    işte neye niyet neye kısmet

7.  Alıntı Originally Posted by sabırlabeklerim Yazıyı Oku
    Burada verdiğiniz kıymetli bilgiler için herpinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
    selamlar saygılar
    bence o konuda en güzeli likit fon almak. uygulamanın hisse bölümüne usd yaz çıkar. borsanın açık olduğu saatler anlık alıp satabilirsin. bunda döviz hesabındaki komisyon, makas farkı vs derdi yok. valörlü fonlardaki 1 gün sonra alma 2 gün sonra satma derdi de yok. zaten böyle bir kolaylık varken niye valörlü fon alırlar bilmemki.

8.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    sözde o kadar kar yapacaktım.
    geçen hafta aldığım günden beri düşüyor.
    bugün faizler yine yükseldi.
    işte neye niyet neye kısmet
    valla hocam a para yorumcuları dövize bakın, borsaya bakın, reyizin dünyaya ekonomi dersleri başladı diye çıldırmış durumda. tabi şaşırtıcı olmayan bir şekilde tahvil faizi konusuna girmiyorlar ama onlardaki yükseliş ivmesi de yavaşladı. hep diyorum ya türk piyasası bin senedir dayak yemeye alışık fazla tepki vermiyor artık. ben olsam sağlam karım varsa çıkardım. yeni girdiysem 1 hafta daha beklerdim.

Sayfa 549/1002 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •