Sayfa 755/808 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805 ... SonSon
Arama sonucu : 6460 madde; 6,033 - 6,040 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1. Şubat tepesinden itibaren ana yapı bence bu..

2 eylül tepesinden aşağı doğru yapı sonlandı mı? Sanmam. Haftalıkta dalgalar şubat tepesi nisan dibindeki fiyat hareketi gibi belirginleşmedi. Beklediğim yukarı düzeltmeden sonra aşağı devam edebilir.

Gerçi aşağı doğru hareket eylülün üçüncü haftası kesinleşti. Faiz kararı dürtükledi. Ondan önce piyasanın faiz kararını beklediğini (düşürülmeyeceğini umarak), yukarı hareketin devam edeceğini düşünüyordum. Faiz kararı bence yapıyı bozdu..

2.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku

Dolar bazlı 30 endeks. Kaç dalga var burada?

Beş oluyor sanki. Bende seanslıklarda geri dönüş paterni oluştu.
    Burada şimdilik beklediğim TL bazlı 3-5 bin puanlık bir düzeltme. Poza girmek için seanslıkların altında pek bakmıyorum. Seanslıklara bakarak bir vurkaç olur mu diye izliyorum sadece..

3. Alt trende dokunur mu acep..biraz arafta sanki hocam
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Burada şimdilik beklediğim TL bazlı 3-5 bin puanlık bir düzeltme. Poza girmek için seanslıkların altında pek bakmıyorum. Seanslıklara bakarak bir vurkaç olur mu diye izliyorum sadece..
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Alt trende dokunur mu acep..biraz arafta sanki hocam

Alt trende dokunacağını düşünmedim. Takip ettiğim yüksek olasılıklı geri dönüş paterni oluşmuştu. İkincisi son dalga (1-6 ekim) standart 1-3'e 2den paralel kanalın dışında aşağı sarkıyordu. Ben grafikte 2-4'e 1'den paralel çekerek gösterdim. Orijinalı şöyle;

5. Burda tepki vermesi ki zaten verdi görünüm daha doğal..
    Şu hususta yarın daha önemli gözüküyor
    Alt trende dokunacağını düşünmedim. Takip ettiğim yüksek olasılıklı geri dönüş paterni oluşmuştu. İkincisi son dalga (1-6 ekim) standart 1-3'e 2den paralel kanalın dışında aşağı sarkıyordu. Ben grafikte 2-4'e 1'den paralel çekerek gösterdim. Orijinalı şöyle;

6. Bir de şişeye bakar mısın abi 200 günlük civarında gibi

7. Şişe seanslıkta 28 eylülde dip verdi ve bitti. Aşağı geldikten sonra dip çalışması günlüklere sıçradı, uzun sürebilir, net bir durum yok.

Dibi yakalayamazsak devam formatını yakalarız. Genelde iyi huylu, ipucu veriyor..

8. Base kanal, 0 1 2 kanalı ve standart elliott kanalı 1-3'e 2'den paralel kanal çok şey söyler. Kanal orta çizgileriyle beraber..

Sayfa 755/808 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •