Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
Sunu da ekliyim abi anhyt vs hisseler benim 10 yildan fazla hissem.
Ben ikinci portfoyu ytakip ediyordum birlestirdim sirketleri buyuk dususler olursa hepsine naktimi ekleme karari aldim.
Dolayisiyla 29 a yakin hissem var hepsinde eskiciyim;)
Takip etmiyordum cogunu asel tupras petkim vs takip ediyordum.Petkimi bosalttum cem girince ilk terk ettigim yillar sonra kagit oldu.Kademeli sattim gitti;)
Siz bilgili bir yatirimcisiniz ogrenmeye acik bir kisiyim.bilgilerinize talibim.
Saygilar....

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ortağım öğrenmeye çok açık olduğunu işmendeki sorularından belli idi. sadece sana şunu söyleyeyim ortağım. Dünyanın en iyi şirketinin ivmelenme potansiyeli en yüksek olan şişelemecesine tl ile girebilerek ortak olacaksın. CCI ı beleş olarak görüyorum. Borsada tek geçiyor ve üstüne hiçbir kağıdı tanınam. 11 ülke 29 fabrika! Artı özbekistan alımı ki rothschildler devrede alım satımda. Böyle bir şirket. TCCI (the coca cola international) CCI bilançolarını kuruşuna kadar denetleyip, ne temettü vereceğine bile karar verniyorsa adam değilim.
Teknikci abidikler 60-65 tl diyende var. Bende 100 tl ye kazık çakar diye girdim. Ben inanıyor ve hissediyorum gidecek zaman sana kalmış, ama asla portfmyümde 29 kağıt olmazdı. 29 kağıt demek endex ortalamasıdır. Hemen sadeleştir.