Sayfa 613/1002 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Tesekkurler.
     Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    NZH %0,167+
    OPB %1,180+
    PDD %0,198+

Umarım karıştırmamışımdır geçen seferki gibi.
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    NZH %0,167+
    OPB %1,180+
    PDD %0,198+

Umarım karıştırmamışımdır geçen seferki gibi.
    Sağ ol Lemon dostum.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Dün vakıf da bir işim vardı. MT ne faiz oranları ne oldu? diye sordum. Düşüş anındaoranlara yansıdı dedi. Yüksek tutarlara %16.5 veriyorlarmış.
    Faiz oranı düşer düşmez bankaların genel mdlerinden şubelere telefon gidiyor ve o gün açılan tüm hesaplar, tabelada veya sitede oran değişmese dahi anında yeni faiz oranından işlem görüyor. Hatta 14.01i geçe faiz oranını öğrenip eski faiz oranından internet üzerinden hesap açayım da üç ay rahat edeyim deseniz bile izin vermiyorlar, yeni orana güncelliyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu arada zdd, eıb gibi defansif değişkenlerin de getirisi düşecek.Bunlarda ağırlıklı olarak faize duyarlı enstrümanlar var.
    Hatta herşeyin yükseldiği şu günde zdd -0,057 yapmış, sebep içindeki tahviller, bonolar olmalı.

O yüzden onlardan da bir şey beklememek lazım.
    Olsa olsa mevduat üstü getiri yaparlar ki bu da gerçek enflasyona karşı paranın erimesi demek olur.
    ZDD almıştım. on beş gün dayanabildim.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    PPF'ler süper hızla yansıtmışlar düşüşü.
    Ziraat PPF 3 günlük 0,129'a kadar düşmüş.
    Net 15,6 oluyor.

Bu ne hız.
    Düşüşün hızından başımız döndü.
    bu durumda ppf de duracağına burgan on hesaba geçmek daha iyi ben de hâla 19.50 görünüyor, tabi boşta para kalıyor ama yine de ppf den iyidir herhalde.

Eli kulaginda oda dusurur.

7. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poors(S&P), Türkiye'nin kredi notu ve görünümünde bir değişikliğe gitmedi.

S&P'nin değerlendirmesinde Türkiye'nin bu yıl sağlanan destekler, ihracatta güçlü toparlanma ve iç aktivite ile yüzde 8,6 büyümesinin beklentiği belirtildi.

Açıklamada, tüm bu gelişmelere rağmen Türkiye'nin ödemeler dengesi pozisyonunun zayıf, para politikasının ise öngörülemez olduğu ifade edildi.

S&P, "Enflasyon yıllık yaklaşık yüzde 20 ile derecelendirdiğimiz 137 ülke arasında 8. sırada bulunuyor" değerlendirmesinde bulundu.

Kredi derecelendirme kuruluşu, bankacılık sisteminde risklerin artması durumunda notların düşürülebileceği uyarısında bulundu.

https://www.foreks.com/haberDetay?id...f47e00018cd11a

8.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    bu durumda ppf de duracağına burgan on hesaba geçmek daha iyi ben de hâla 19.50 görünüyor, tabi boşta para kalıyor ama yine de ppf den iyidir herhalde.
    Pazartesi 19,50 devam ediyorsa iyi oran.
    Boşta kalanı düşerseniz 19 oluyor.

Ama oranın devam taahhüdü yok galiba
    Geçtikten sonra indirim yaparsa ve hemen mevcut hesaplara da indirimi uygulayacaksa işe yaramaz.

Sayfa 613/1002 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •