Sayfa 416/1002 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    hatayda eski kasa merso lar vs bu işler için bolca kullanılır idi. emmiler temiz eski merso gördü mü yan yan bakarlar
    Eski kasa Mersoların diğer esprisi de bu tip bölgelerde, pis mazotu yakabilirler, filtreyi sık sık temizlemek yeter. Yeni nesil dizeller pis mazota karşı daha hassaslar, komple enjeksiyon pompasını bırakabilirsiniz..

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    hatayda eski kasa merso lar vs bu işler için bolca kullanılır idi. emmiler temiz eski merso gördü mü yan yan bakarlar
    Eski kasayı, eksi kasa diye okudum iyi mi?
    Eksi kasa deyince akla ne geliyor malum.

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Eski kasayı, eksi kasa diye okudum iyi mi?
    Eksi kasa deyince akla ne geliyor malum.
    onu da mercedes e yedirdi bu ülkenin evlatları malum. mercedes de ülkemiz de rüşvet dağıtmış öyle diyolla bu durumda nası her türlü bize dokunuyo işin ucu anlaşılır gibi değil.

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Yarın gidip 200 daha aldım mı yeni fiyattan, paçal yapıp ortalamayı düşürürüm
    üstat sizin teknik iyidir destekleri dirençleri de yapıver bi zahmet iki fibo çek yukarda doji bırakana kadar dewam.

5. Teknik temel napsın, çok hızlı manevra yapıyor, Allah için çok hızlı, yetişilmiyor

Bi rahip yakalasak da sonra da salsak mı acep derken, şaka yapıyordum ben yaw

6. Yarından itibaren çıkışa devam edecek diye tahmin ediyorum 75 dolar 950 ti görse alacağım gün içi görgümü acaba ?

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Yarından itibaren çıkışa devam edecek diye tahmin ediyorum 75 dolar 950 ti görse alacağım gün içi görgümü acaba ?
    Uzanların reklamındaki Macit misiniz ?

8. Benzine bu sefer indirim geliyor
    Dolar/TL kurundaki dalgalanma benzin fiyatlarına da yansıyor. Hafta başından bu yana benzine yapılan 72 kuruşluk zamdan sonra şimdi de pompa fiyatlarına 28 Ekim'den geçerli olmak üzere 25 kuruş indirim yapılacak.

meğer vurmuş çekmiş.

https://www.bloomberght.com/benzine-...eliyor-2290816

Sayfa 416/1002 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •