Sayfa 641/1002 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,121 - 5,128 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Ben de PPF'ye alternatif arıyorum. Enflasyon güldür güldür geliyor. Neler olabilir arkadaşlar?

2.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    ppf nin muadilini arıyorsanız bu fon o fon değil !
    Peyki ,PPF muadili değilde , bir iki tık üstü hangi fonlar uygun dersiniz?

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    buna yanıt vermem . o sebepten dolayı
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4.  Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Sanki PPF den sonra bana uygun bir fon gibi algıladım.Buna eşdeğer başka bildiğiniz fonlar varmı?
    PPF yerine geçebilecek fonlar, öst fonları olabilir.Tabi riskler bir iki tık daha fazla.
    Biraz daha risk derseniz defansif fon sepeti fonları olabilir.
    Ama fon sepeti fonları arasında uçurumlar var.Süper riskli AES ve GBC'de fon sepeti fonu, korumacı gibi duran OFS ve ARM'de fon sepeti fonu.

Yada stopajlı defansif değişkeler düşünülebilir.

Ben ppf 'deki kısmı %18'le nkolay'a geçirdim.Ordan parça parça diğer kanallara akacağız artık.
    Nkolay'da hiç değilse Mart 2022 sonuna kadar %18 garanti.

5.  Alıntı Originally Posted by demir ceyhan Yazıyı Oku
    Ben de PPF'ye alternatif arıyorum. Enflasyon güldür güldür geliyor. Neler olabilir arkadaşlar?
    Gerçek enflasyon en az %40.
    Bu oranı ancak yerli yada yabancı hisse fonları ve o da ancak uygun zamanlarda girilirse geçebilir.Tabi ki risk aşırı derece yüksek bunlarda da.
    Alıp zarar edip uzun süre çaklı kalmakta var.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    nezihin şapkasında özel sektör borçlanma araçları fonu yazmıyor emma , içi özel selektör finansman bonosu , tahvili falan filan şantirifintonla dolu... onu da unutmamak lazım.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    nezihe ilk yatırım yapanlardandım , fönün başındaki şahsı da şahsen tanımasam da işin piri olduğunu bildiğim için.... 500 milyonu geçti fön büyüklüğü ... şimdi yeni bi fön daha kurdular...

8.  Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    nzh tabiki. en iyi banka aylık mevduatını muadil alırsak %5 fazla faiz ödüyor her daim, yani şu anda %23 gibi düşün. risk fonda değil de daha çok fon ihraççısı kurumda bence. ekonomi kanallarında falan adları pek duyulmuyor.

Sayfa 641/1002 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •