Sayfa 110/258 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon
Arama sonucu : 2064 madde; 873 - 880 arası.

Konu: BRSAN - Borusan Mannesmann

1.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    erbos-borusan

yıllar boyunca güzel korelasyon görülmüş.ancak sarı kutu içinde erbos lehine makas fazlası ile açılmış durumda.
    bunun sebeplerini incelemek gerekir.ilk akıla gelen bilanço yapısı olarak erbos şuan daha iyi konumda.diğer sebep de sanırım fona hisse satışı için(parçalı,blok %20) hisseye operasyon çekilmiş olması.
    3-4 gündür erbostaki hareket buraya da ilgiyi kaydırabilir.korelasyon ne derece eskiye benzer beklemek ve izlemek lazım.

Erbos'u tavanda görünce takibe alalım bakalım, son düzlükte bu kadar ayrışma neden acaba.
    Eskiden beri çok kasan bir hisse, hiç değişmedi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Bu şirket için forumda hep olumlu düşüncelerimi yazdım, halen de şirket bazında olumlu duşunüyorum. Ancak borsada işlem gören hissesi için artık olumlu düşünmüyorum. Bu kadar sığ işlemin olduğu, başındaki spek her kimse bu kadar beceriksiz ve hasis bir speğin olduğu bu hisse için artık tamamen olumsuzum. Bu hisse yüzünden pek çok fırsatlar kaçtı. Yeni hisse alacaklar dikkat etmeli, şirketin kârlılığı, verimliliği bazen borsada hisseye asla yansımıyor. Hissenin başındaki kişilerin yaptığı işlemleri iyi izlemeli ve ondan sonra karar vermeli. O yüzden bir daha bulaşmamak üzere, zararı da sineye çekerek bugün hisse ile vedalaştım.

Geride kalan arkadaşlara şans dilerim.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

3.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Bu şirket için forumda hep olumlu düşüncelerimi yazdım, halen de şirket bazında olumlu duşunüyorum. Ancak borsada işlem gören hissesi için artık olumlu düşünmüyorum. Bu kadar sığ işlemin olduğu, başındaki spek her kimse bu kadar beceriksiz ve hasis bir speğin olduğu bu hisse için artık tamamen olumsuzum. Bu hisse yüzünden pek çok fırsatlar kaçtı. Yeni hisse alacaklar dikkat etmeli, şirketin kârlılığı, verimliliği bazen borsada hisseye asla yansımıyor. Hissenin başındaki kişilerin yaptığı işlemleri iyi izlemeli ve ondan sonra karar vermeli. O yüzden bir daha bulaşmamak üzere, zararı da sineye çekerek bugün hisse ile vedalaştım.

Geride kalan arkadaşlara şans dilerim.
    Eski ortağım bugün devre keserek 23.40 görmesinin sebebi sen miydin, bayağı yüklü mal çıktın galiba...spek çıkanı görünce aşağı basarak daha altlardan satmasına neden oluyor... sağlık olsun kazancın bol bereketli olsun..

4.  Alıntı Originally Posted by mezedu Yazıyı Oku
    Eski ortağım bugün devre keserek 23.40 görmesinin sebebi sen miydin, bayağı yüklü mal çıktın galiba...spek çıkanı görünce aşağı basarak daha altlardan satmasına neden oluyor... sağlık olsun kazancın bol bereketli olsun..
    Kim sattıysa 7.000 lot ile devre kesti. Grafik olarak biraz daha zamanı var kanımca.

5.  Alıntı Originally Posted by Andrei28 Yazıyı Oku
    Kim sattıysa 7.000 lot ile devre kesti. Grafik olarak biraz daha zamanı var kanımca.
    kesin karayel satmıştır en az 100.000 tllik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul-Rize
    Gönderi
    2,127
    https://t.co/aomjhFjtqF?amp=1

23.78.altında toplam 2.627.k.satılmış. Günlük ort.24.20 görünüyor./ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet