-
ONS anlık 1823 dolar, dolar anlık 9 7384 , gram altın tarihi rekor 571 tl... Hayırlı işleeeer...
-
Bank of denen kurum aldığını ertesi gün satması ile meşhur., Ancak son zamanlarda dikkatimi çekti bir gün 2 aldıysa ertesi gün 1 satıyor. Zira totel de toplam 9 milyon lot civarı var. Maks 16milyon min 6 milyon arası takası geziniyor. Dün 260 bin civarı almıştı,anlık 87 bin sattı. Bank of eğer 11 cente gelen kozal dan çıkacaksa , ne ala buyursun çıksın, yok 2 al 1 ver lerle mal toplayacaksa , bu da çok zor. Artık karar zamanı yaklaşıyor , herkes için zaman daralıyor , ya herro ya merro günleri geliyor. Yatırım tavsiyesi değil sadece sesli düşündüm, bilmem aydınlatıcı oldumu ....
-
Ve bank of 145 bin satışta , tahta eksiyi gördü, bravo....
-
KOZAL bence alım fırsatı,asla yatırım tavsiyesi değildir.
-
Bank of dün aldığından fazlasını sattı, anlık 285 bin satış.. Buna rağmen tahta tutunuyor, inşallah güçlü duruş sürer ve bu bank of denen ,hiç bir hisseye faydası olmayan kurum defolur gider...
-
Bank of 325 bin satış yaptı , alıcılar güçlü karşıladı.. Hadi bakalım nerde kalmıştık..
-
Orrrrr ç.ları... kap geleceğini biliyorlardı. Incide trading yapanları an...sını bac.sını s..... benim paramla benden habersiz nasıl bağış yapıyorsunuz genel kurul kararı olmadan hemde. Madem öyle temettüleride dağıtın. Allah be lanızı versin. A k ülkesinde yatırım yapmak resmen mallık
-
Eğer bağış yapılabiliyorsa temettü de ödenmeli haktır bu...
Firmayı arayıp sormak lazım...bu nasıl saçmalık...tamam yardım yapılsın ama bu harcama oluyorsa Genel Kurul olmadan...temettü haydi haydi ödenir...ayıptır...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri