Sayfa 31/783 ÝlkÝlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 6260 madde; 241 - 248 arasý.

Konu: THYAO - Türk Hava Yollarý

1.  Alýntý Originally Posted by TyphoonTrader Yazýyý Oku
    Eurocontrol verileri
    Aþaðýdaki veriler zaten diðer geçen önümüzdeki aylardaki veriler ile paralellik gösteriyor 2019 yýlýna göre kýyas yapýlmýþ ,öldük ,bittik ,berbat bir kasým ayý diyecek bir durum yok ortada...

EuroControl verilerine göre, Avrupa’da geçen haftanýn en çok uçuþ yapan ikinci hava yolu þirketi THY oldu.

Kuruluþ tarafýndan hazýrlanan rapora göre, 1-7 Kasým döneminde Avrupa’da en fazla uçuþ gerçekleþtiren 2. hava yolu þirketi THY (THYAO) oldu. Þirketin dönemde günlük ortalama 1020,1 uçuþ gerçekleþtirdiði ve bu rakamýn önceki haftaya oranla %5,13 azaldýðý ifade edildi.

THY’nin Kasým ayýnýn ilk haftasýnda ortalama uçuþu geçen 2019’un ayný döneminin yüzde 16,1 altýnda kaldý.

Ayný dönemde Pegasus’un uçuþlarý önceki döneme göre %7,4 azalarak günlük ortalama 416,6 olurken Avrupa’da THY’nin önünde 1. sýrada yer alan RyanAir’ýn günlük ortalama uçuþu sayýsý 2309’dan 2089’a düþtü. Ryanair’in uçuþlarý 2019’un ayný döneminin yüzde 2,99 üzerine çýktý.

2. Ýtalya'nýn hava trafiðinden sorumlu devlet þirketi ENAV'dan yapýlan açýklamada, hava trafiðinin, 2021'in ilk dokuz ayýnda 2020'nin ayný dönemine göre yüzde 24,1 artýþ gösterdiði belirtildi. Açýklamada, hava trafiðinin, ocak-eylül döneminde iç hatlarda yüzde 39,7, dýþ hatlarda da yüzde 8,5 oranýnda arttýðý bildirildi.

Ýtalyan hava sahasýný kullanarak durmadan geçen uçak sayýsý da ayný dönemde yüzde 30,6 arttý.

Terminallerdeki yolcu yoðunluðu, 2021'in dokuz aylýk bölümünde, 2020'ye göre yüzde 14,5 oranýnda daha fazla oldu.

ENAV Ýcra Kurulu Baþkaný Paolo Simioni, yaptýðý açýklamada, yýlýn ilk 9 aylýk bölümünde yapýlan uçuþlarla salgýn öncesi dönemdeki sayýlara ulaþtýklarýný belirterek, "Ýtalya'daki hava trafiði beklenenden daha iyi gidiyor. Büyüme trendi sabit. Ekim ayýnda bazý günlerde, 2019 uçuþlarýnýn da üzerine çýktýk." dedi.

Pegasus gibi bir hissemiz olmadý mk!
    Ya o yalan ya da biz!

4.  Alýntý Originally Posted by agha Yazýyý Oku
    Pegasus gibi bir hissemiz olmadý mk!
    Ya o yalan ya da biz!
    666 yý dinlemedik böyle oldu

5. Daha önce dedigim 17,65 seviyesini gördü. Muhtemelen 17,20 seviyesini görmeyecek gibi geldi bana.
    Dökülenler baya olmuþtur sanýrým. Önümüzdeki hafta ben 18,00 civarina çýkacaðýmýzý tahmin ediyorum.
    18,10 üstüne çýkarsa eðer yine yukarý hareketlerine baþlayabilir. 18,35 te önemli bir yer þimdilik. Burada büyükler hâlâ iyi derecede alým yapiyorlar bence ve bunu büyük ölçüde yapmýþlardýr sanýrým.

18,10 ustune çýkmadýðý sürece hissede baský olmasý bana normal geliyor. Çünkü büyük alýcýlar var ortada ve bu yöntemle iyi alým yapýyorlar. Þuan ki bulunan bolge büyük yatýrýmcý için çok iyi alým bölgesi bence. Bezdire bezdire alýmlarý bitene kadar bir süre devam ederler ve hisse sýkýþmaya baþlayana kadar alacaklar. Bu surenin fazla olacagini sanmýyorum ben. Cunku alimlarin çoðunu yapmislardir diye düþünüyorum. Yakinda biter zaten. Bakalim izlemekten baska bir çare yok gibi. Hakkimizda hayýrlýsý.

Tavsiye içermez kendi düþüncem dýr

6. American Airlines Group Inc
    20,35 USD
    0,98 (%-4,59)

Þimdilik bu civarlarda

Kap ta haber var , nasýl etkiler

8. Siteye girerken Thyao Turkýsh Kargoyu düþünüyordumSayfaya girerken birden kap çýktý karþýma
    Son düzenleme : HÝSSÝYAT; 12-11-2021 saat: 22:40.

Sayfa 31/783 ÝlkÝlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •