Sayfa 32/755 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon
Arama sonucu : 6034 madde; 249 - 256 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1. 4.çeyrek bilançoyu ellerinden geldiği kadar iyi çıkartmaya çalışacaklardır diye düşünüyorum yatırım tavsiyesi değildir.

2. kargo şirketi olarak ayrı firma kurma sebebi olarak

yolcu taşımacılığı ile kargo taşımacılığını farklı olduğu vurgulanmış.

Kargo taşımacılığında daha esnek ve hızlı karar olmanın (proaktif) gerekli oldu

vurgulanmış. Ayrıca Thy Özsermayesinin Değişmeyeceği yazılmakta.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3. Bölünme Nedeniyle Ayrılacak Mal Varlığını Devralacak Şirket İçin Borsa‘da İşlem Görme Başvurusu Yapılacak mı?
    Hayır diyor...

4. Bence alt bir şirket yapacaklar. Istirak demek tumuyle yine THY nin çatısı altında olacak demek istiyor diye anladım ben.

Amaç kargo şirketi kurarak daha aktif ve hızlı kararlar alıp kargoculukta ki işleri çoğaltmak ve kâr marjini artirmak için bence

Borsada işlem görmeyecekse yine de sorun yok bence. Işlem görseydi halka açılırdı ve kasaya biraz daha para girerdi.

THY nin ozsermayesi değişmeyecek demişsiniz. Bu demektir ki THY ana şirket, kargo şirketi ise onun çatısı altında küçük sirketlerinden biri olacak ve tum gelir gideri THY bilançosuna aktarılacak demektir.

Bence guzel bir açıklama. Herkesin kafasındaki sorulara açıklık getirmek için açıklamışlar bence.

Yeni kurulacak kargo şirketi tamamen THY nin alt şirketi olacak demek istemiş. Benim anladığım bu.

Yeni kargo şirketi ile kargo taşımacılığına ait yeni uçak alımlarının artacağını düşünüyorum ben.
    Yani yatırım artacak gibi bu alanda.

Hayırlı olsun THY yatırımcılarına.
    Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

5. 16 TL YE KIRMIZIYA PULLBACK İÇİN GELSE DAHA SAĞLIKLI OLACAKTIR

6. UZUNCULAR İÇİN

7. Sayın Denizkiraz42 sizlerin grafikle benim hesap oldukça uymakta

THY 12.50 sonra hareketlendi.

Benim hesabıma göre

1. kademe 12,50 * 1.33 = 16,62
    2. kademe 12.50 * 1.50 = 18,75
    3. kademe 12.50 * 1.80 = 22,50
    4. kademe 12.50 * 3.00 = 37,50