Longum olsa kapatır mıyım abi, haberden sonra yoncayı az bi lotla tavan yaptılar, akşama kadar bozulmadı tavanı
Malesef şortlardan bi gamyon zarar yazdık, bistte önüme gelen senete lönk girdim bugün, bu vade mayyak şeylere gebe
hergün tavan tavan gitseler şaşırmam, ben büüüle bişii daha önce ne gördüm ne duydum. Lönklerle gıbraşmadan Osbir aralığa kadar seyretmek lazım, tabiii belli olmaz bu işler bakarsın agalar bu ky lönk olmuş yarın dönelim der mi der.
Şuan şort için hiçbir emare yok
Hamdım Piştim Yandım
Bozkurt long diyor, ana portföyü şorta yığmanın vakti gelmiş...
Gümüşleri sattım bugün. bir elim cebimde bir elim şort tuşunda...
Tee çoook aşağılardan alırken malı devredecek hikayesi yoktu... Artık var...
Bist eski rakamla 170.000 in üstünde kapattı...
Kur da kontrol kaybedildi, halkın alım gücü yok oldu, ABD borsalarının eli kulağında...
Denklemde ki coşku bilinmeyeni de açığa çıktığına göre...
Şırrrrr...
Pıst 100 de dolar bazlı grafta 1,718 üzerinde kapanış yapabilecekmi bakalım.
2.5 milyar euro alım dediler ama ne kadarı gerçekleşecek belli değil...
fakat borsanın tüm şirketlerine ateşleme yaptı...
bu işin sonucunda borsa şirketleri 100 milyar tl artabilir dedi akşam bloombergte...
belki 12.20 çağrıya kimse uymayacak... fakat viop 180.000 den 200.000e çıkmış olacak...
yarın 12.20 de çağrıya uyanlar zaten satacak...
birde farzı misal garan 12.20 geçti 12.60 gitti... kim çağrıya uyacak kimse...
belkide bu işin sonunda cebinden bir kuruş çıkmadan bbva nın hissesi %20 gitmiş olacak...
vioptada deli poz aldılarsa ordanda vuracaklar...
sadece sesli düşündüm...
ceplerinden bir kuruş çıkmadan oluşan hareket ve kazanılan para korkunc olabilir...
Hoca bi kere senci olduk anektarı zor aldık palanın elinden hocaaSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri